(English below) Ik gebruik nu al enkele weken de shampoo Sublime Curl van Rene Furterer. Een shampoo speciaal voor krulhaar, ideaal voor mij dus. Veel mensen denken dat krulhaar makkelijk is, maar niets is minder waar. Mijn haar kan soms zo zijn eigen leven gaan leiden. Vooral als het buiten vochtig weer is (wat hier in België heel dikwijs is). Daarom is het voor mij ook zeer belangrijk om de juiste producten voor mijn haar te gebruiken. Ik zag deze staan en dacht yep dat is iets voor mij. Furterer is bovendien een merk dat werkt met natuurlijke ingrediënten van plantenextracten.

Uitproberen dus. Het is een krulversterkende shampoo die de haren makkelijk kambaar maakt. Het actieve bestanddeel dat deze shampoo bevat is Acantus. Dit is een plant uit de middellandse zee dat slijmstoffen en omhullende eigenschappen heeft, wat krullend haar meer body en vorm geeft. Het verfraaiend complex zou er voor zorgen dat het haar makkelijker ontwart.

Wat ik van Sublime Curl van Rene Furterer vind?

Je moet er weinig van gebruiken, het schuimt goed en mijn haar voelt inderdaad superzacht aan. Het ontwart ook makkelijker dan anders. Hij ruikt bovendien ook heel goed wat ik persoonlijk ook wel belangrijk vind. Mijn krullen vallen beter en mijn haar glanst meer. Ik gebruik hem in combinatie met een ander masker want helaas is er geen masker van Sublime Curl. Er is wel een verzorging van Sublime Curl die je niet moet uitspoelen, maar vermits ik zeer droog haar heb is dit niet voldoende. Furterer heeft wel nog andere maskers en conditioners in hun gamma. Het is een vrij nieuw product dus misschien is er ook nog wel een conditioner of masker op komst. Ik vind het een super shampoo en ga hem zeker blijven gebruiken!

Wat zijn jouw ervaringen met de producten van Rene Furterer?

 

I have been using  Sublime Curl a shampoo from Rene Furterer for several weeks now. A shampoo especially for curly hair, ideal for me. Many people think that curly hair is easy, but nothing is less true. Sometimes my hair can start leading its own life. Especially when the weather is humid outside (which is very common here in Belgium). That is why it is also very important for me to use the right products for my hair. I saw these and thought yep that is something for me. Furterer is also a brand that works with natural ingredients of plant extracts.

So try. It is a curl strengthening shampoo that makes the hair easy to comb. The active ingredient that contains this shampoo is Acantus. This is a Mediterranean plant that has mucilage and enveloping properties, giving curly hair more body and shape.

What do I think of Sublime Curl from Rene Furterer?

You have to use very little, it foams well and my hair indeed feels super soft. It also detangles easier than usual. It also smells very well what I personally think is important. My curls fall better and my hair shines more. I use it in combination with another mask because unfortunately there is no Sublime Curl mask. There is a treatment of Sublime Curl that you should not rinse, but because I have very dry hair this is not enough for me. Furterer does also have other masks and conditioners in their range. It is a fairly new product so maybe there is also a conditioner or mask coming. I think it is a super shampoo and will definitely continue to use it!

What are your experiences with the products of Rene Furtherer?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *