(for English scroll down) Bio Oil is een huidverzorgingsproduct dat aanbevolen wordt bij littekens, striemen en een ongelijkmatige teint. Het product gaat ook het verouderingsproces van de huid tegen en is doeltreffend bij een uitgedroogde huid.De Bio Oil formulering is een combinatie van vitamines en plantenextracten op basis van olie. Maar je kan het ook nog voor allerlei andere dingen gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

waarvoor kan je het nog gebruiken?

  1. je kan het gebruiken na het scheren om je benen wat te verzachten en zo te voorkomen dat je minder wondjes of irritatie hebt.
  2. je kan het gebruiken als ontsminker voor je ogen ( ook bij waterproof make-up)  of gelaat.
  3. je kan het gebruiken als nachtolie op je gelaat Bio oil bevat namelijk Vit E wat de huidveroudering en pigmentvlekken tegen gaat. Je kan het ook overdag gebruiken maar dan vind ik het persoonlijk iets te vet.
  4. je kan het gebruiken in je haar als serum voor de puntjes, je kan het ook mengen in je conditioner of masker bij droog haar.
  5. je kan het gebruiken in plaats van bodylotion
  6. je kan het gebruiken in plaats van handcréme of voetcréme

Een multifunctionele olie dus! wanneer je het zou gebruiken als je zwanger bent moet je het best ook nog zeker 3 maanden na de bevalling blijven smeren.

Mijn ervaring met Bio oil

Ik gebruik nu al enkele weken Bio Oil en ik vind het een super product. Ik gebruik het in plaats van een bodylotion en mijn huid voelt na enkele weken veel zachter en strakker aan. Na het zonnen is het ook ideaal om te gebruiken want het kalmeert en verzacht de huid. Ik heb wel enkele littekens op mijn benen en ik heb de indruk dat ze wat minder lijken op te vallen. Weg zijn ze natuurlijk niet want het zijn ook al vrij oude littekens. Verder gebruik ik Bio Oil in mijn haar als serum en in mijn conditioner en het voelt super goed aan. Zelf heb ik wel zeer droog haar, het is niet echt aanraden bij fijn haar of haar dat snel vet wordt. Verder smeer  ik er ook dagelijks mijn handen en voeten mee in en ook die voelen nu superzacht aan. Ik smeer er ook mijn benen mee in na het scheren omdat ik een zeer gevoelige huid heb die makkelijk geïrriteerd is en daar heb ik nu beduidend minder last van. Ik ben fan en blijf Bio Oil zeker gebruiken!

 

Wat zijn jullie ervaringen met Bio Oil ?

 

Bio Oil is a skin care product that is recommended for scars, stretch marks and an uneven skin tone. The product also slows down the aging process and is effective for a dry skin. The Bio Oil formulation is a combination of vitamins and plant extracts based on oil. But you can also use it for all kinds of other things.

what can you use it for?

-You can use it after shaving to soften your legs and prevent you from having wounds or irritation.
-You can use it as a make-up cleaner for your eyes (also with waterproof make-up) or face.
-You can use it as night oil on your face Bio oil contains Vit E which prevents skin aging and pigmentation. -You can also use it during the day but then I personally find it a little too oily.
-You can use it in your hair as a serum, you can also mix it in your conditioner or mask for dry hair.
-You can use it instead of body lotion
-You can use it instead of hand cream or foot cream

 

A multifunctional oil! if you would use it when you are pregnant you should also continue it at least 3 months after delivery.

My experience with Bio oil

I have been using Bio Oil for several weeks now and I think it’s a super product. I use it instead of a body lotion and my skin feels much softer and tighter after a few weeks. After sunbathing it is also ideal to use because it calms and softens the skin. I have a few scars on my legs and I have the impression that they seem to be less noticeable. They are of course not gone because they are also quite old scars. Furthermore, I use Bio Oil in my hair as a serum and in my conditioner and it feels super good. I have very dry hair, it is not really recommend for fine hair or oily hair. Furthermore, I also use it on my hands and feet every day, and they feel super soft. I also use it on my legs after shaving because I have a very sensitive skin that is easily irritated and I now have significantly less problems with it.

 

What are your experiences with Bio Oil?

 

 

Lots of love,

Vanessa

 

 

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *