(English below)Wat zie je er moe uit! dit willen we absoluut niet horen. Ik heb door mijn bleke huid veel last van donkere kringen onder mijn ogen. Ik smeer dan ook al jaren trouw een oogcreme. Maar wat als je naar een feestje moet dan wil je iets dat instant werkt? Daarom probeerde ik Patchness de Paris. 

  • Het verminderd wallen en kringen onder de ogen
  • Effectief vanaf het eerste gebruik
  • De combinatie van rode wijn en collageen helpt om donkere kringen te elimineren en verbeterd de elasticiteit van de huid.
  • Het is vochtinbrengend

De patches zijn makkelijk aan te brengen je legt ze onder je ogen en laat het 15 tot 20 min inwerken. Daarna verwijder je ze. Ikzelf heb ze 20 min laten inwerken. Mijn wallen waren niet volledig weg maar dat kan ook niet omdat dit komt omdat ik een bleke huid heb en je daardoor het blauw ( wat van de ader onder je oog komt) hard ziet. Ik vond wel dat ik er frisser en minder vermoeid uitzag en ook dat de huid onder mijn ogen goed gehydrateerd was.

 

What do you look tired? we absolutely do not want to hear this. I have a lot of problems with dark circles under my eyes because of my pale skin. I have been use faithfully an eye cream for years. But what if you have to go to a party then you want something that works instant? That’s why I tried Patchness de Paris.

-it’s Reduced puffiness and circles under the eyes
-Effective from the first use
-The combination of red wine and collagen helps to eliminate dark circles and improves the elasticity of the skin.
-It’s moisturizing
-The patches are easy to apply, you put them under your eyes and let it work for 15 to 20 minutes. Then you remove them. I have let them work for 20 minutes. My dark circles were not completely gone but that is not possible because I have pale skin and therefore you see the blue (what comes from the vein under your eye). I thought I looked fresher and less tired and also that the skin was well hydrated under my eyes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind het een leuk product om te gebruiken wanneer je eens een  “Me time” wil inlassen. Ik ga het zeker nog is gebruiken en er zijn ook nog andere soorten verkrijgbaar die ik zeker ook is wil proberen! Je kan Pachness de paris verkrijgen in de apotheek voor ongeveer 14 euro.

I think it is a nice product to use if you just want to insert a “Me time”. I’m definitely going to use it and there are also other types available that I certainly want to try! You can get Pachness de paris in the pharmacy for about 14 euros.(Belgium)

 

 

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *