( for English scroll down)Op een mooie zonnige zondagmiddag gingen we wandelen in de kalmthoutse heide. Maar van al dat wandelen krijg je dorst en vooral honger. Tijdens onze wandeling kwamen we in het midden van het bos Bosbar De eekhoorn tegen. Een geweldig concept want dan kan je gewoon tijdens je wandeling rustig iets gaan drinken en daarna gewoon je wandeling verder zetten. Ik heb vernomen dat deze bar er maar tijdelijk zal zijn tussen 9 juni en 30 september wat ik wel spijtig vind. Ze hebben er zeer lekkere cocktails en andere dranken maar ook lekkere lunchgerechten. Ik heb gekozen voor een broodje kipsalade met appel en mijn man voor de pitta pulled pork bbq. Daarbij heb ik een lekkere Schweppes Hibiscus Gin gedronken mmmm….

 

On a nice sunny Sunday afternoon we went for a walk in the Kalmthoutse heide . But from all that walking you get thirsty and especially hungry. During our walk in the middle of the forest we came across Bosbar de Eekhoorn. A great concept because you can simply go drink something during your walk and then just continue your walk. I have heard that this bar will only be temporary between 9 June and 30 September which I do regret. They have very nice cocktails and other drinks but also tasty lunch dishes. I opted for a chicken salad sandwich with apple and my husband for the pitta pulled pork bbq. I also drunk a nice Schweppes Hibiscus Gin mmmm ….

 

 

 

 

Lots of love,

vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *