(English below)Wil je een poeder die je een mooie frisse gebruinde look geeft alsof je net van vakantie terug komt en bovendien ook nog heerlijk ruikt? dan moet je zeker Poudre Éclat Progideux proberen!

Ik vind dat alle producten van Nuxe heerlijk ruiken ik kocht deze Poeder dan ook omwille van zijn geur. Volgens mij is er geen enkele andere poeder die zo goed ruikt als deze. Hij bevat voor 88,9% natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen en is niet comedogeen. Vooral het laatste is zeer belangrijk voor mij omdat mijn huid nogal snel reageert op de textuur van een créme of make-up, ik krijg er nogal makkelijk verstopte poriën of acne van. Poudre Éclat Prodigieux is een bruiningspoeder voor gezicht en lichaam dat voor een frisse gezonde look zorgt net alsof je even in de zon hebt gezeten. De textuur is luchtig en makkelijk aan te brengen met een poederborstel. Ik gebruik meestal eerst een BB créme en daarna werk ik af met de poeder om nog een beetje éclat te geven, te matteren en te fixeren. Maar je kan ook perfect enkel de poeder gebruiken. Hij ruikt naar jasmijnbloesem mmm heerlijk. Je komt er zeer lang mee toe want de doos is groot. Je kan hem verkrijgen in de apotheek en hij kost ongeveer rond de 30 euro.

 

Hebben jullie al de producten van Nuxe gebruikt en wat vinden jullie ervan?

 

Do you want a powder that gives you a nice fresh tanned look like you just returned from a holiday and also smells delicious? then you should definitely try Poudre Éclat Progideux!

I think that all Nuxe products smells delicious, So I bought this Powder because of its smell. I do not think there is any other powder that smells as good as this one. It contains 88.9% natural ingredients, without parabens and is not comedogenic. Especially the last is important to me because my skin reacts quite quickly to the texture of a cream or make-up, I get quite easily clogged pores or acne. Poudre Éclat Prodigieux is a tanning powder for face and body that provides a fresh healthy look as if you were sitting in the sun for a while. The texture is light and easy to apply with a powder brush. I usually use a BB cream first and then I finish with the powder to give my skin to mattify and to fix. But you can also perfectly use the powder only. He smells like jasmine blossom mmm delicious. You can use it very long because the box is big. You can get it in the pharmacy and it costs around 30 euros.(Belgium)

 

Have you already used the Nuxe products and what do you think?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *