(English below) Bioderma heeft voor elk huidtype een pasklare oplossing om je te beschermen tegen de gevaren van de zon. Met zijn Photoderm gamma engageerd Bioderma zich voor de gezondheid van uw huid door de juiste UVA/UVB balans te bieden. Ze bieden ook verschillende texturen aan zodat er voor iedereen een juiste zonbescherming is. Photoderm wordt ook dikwijls voorgeschreven door dermatologen is is dus ook bijzonder gekschikt voor de gevoelige huid.

Ik gebruikte de droge olie Spf 50 voor mijn lichaam. Het is een spray die makkelijk aan te brengen is en de huid ook zeer goed hydrateerd. Deze is dan ook bijzonder geschikt voor de iets drogere huid. Ik vond deze zeer aangenaam aanvoelen en niet te vet, zeker niet voor een olie. Het voordeel van deze olie is ook dat ze een dubbele werking heeft . Ze biedt tegelijkertijd een hoge bescherming maar bevorderd ook de natuurlijke bruining van de huid. Vermits ik een bleke huid heb is dit ideaal voor mij. Als ik toch een tip kan geven, hou het flesje recht wanneer je het op de huid aanbrengt want anders verstuift hij niet zo goed. Berg het flesje ook op in een plastic verpakking dat deze zeker niet uitloopt. Verder breng je de olie een halfuur voor je in de zon gaat aan en herhaal dit ongeveer om de 2u. Ze mag zowel op het gezicht als op het lichaam aangebracht worden.Water resistant.

Voor mijn gezicht gebruikte ik een fluide Spf 30 van het photoderm gamma. Ik moet wel zeggen dat ik normaal altijd een Spf 50 gebruik voor mijn gezicht en ik dit ook beter vindt, ik raad dit dus ook aan. Je hebt de zelfde Fluide dan ook in Spf 50. De aquafluide heeft een vloeibare textuur die bijzonder geschikt is voor het gezicht zelfs voor de vette huid omwille van zijn dry touch effect. Deze voelt dus totaal niet vet aan en verstopt de poriën niet. Ook is deze fluide is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. verder is hij ook zonder parfum en parabenen. Je brengt deze aan 30 min voor je de zon ingaat en je herhaald dit ongeveer om de 2 u. Water resistant.

Deze is te verkrijgen in je apotheek de fluide kost ongeveer 14euro voor 40ml en de olie kost ongeveer 21 euro voor een 200ml.

Ik ben alvast fan van de zonnebescherming van bioderma en ik ga er zeker nog enkele producten van proberen. Hebben je de zonbescherming van Bioderma al gebruikt? Wat vindt je ervan?

 

Bioderma has a solution for every skin type to protect you from the dangers of the sun. With its Photoderm range, Bioderma is committed to the health of your skin by offering the right UVA / UVB balance. They also offer different textures so everyone has the right sun protection for there needs. Photoderm is also often prescribed by dermatologists and is therefore also particularly suitable for sensitive skin.

I used the Spf 50 dry oil for my body. It is a spray that is easy to apply and the skin is also very well hydrated. This is therefore particularly suitable for slightly drier skin. I found this very pleasant and not too greasy, certainly not for an oil. The advantage of this oil is that it has a double effect. At the same time, it offers high protection but also promotes the natural tanning of the skin. Because I have a very white skin, this is ideal for me. If I can give a tip, keep the bottle straight when you apply it to the skin because otherwise it will not spray properly. Store the bottle in a plastic container that it certainly does not run out. Furthermore you bring the oil half an hour before you go in the sun and repeat this about every 2 hours. It may be applied to the face as well as the body.Water resistant.

For my face I used a fluid Spf 30 from the photoderm range. I have to say that I normally use a Spf 50 for my face and I also find it better, so I recommend it. You have the same Fluide in Spf 50. The aquafluide has a liquid texture that is particularly suitable for the face even for oily skin because of its dry touch effect. This therefore does not feel greasy at all and does not clog the pores. Also, this fluid is particularly suitable for sensitive skin. he is also without perfume and parabens. You apply it 30 minutes before you enter the sun and you repeat this about every 2 hours. Water resistant.

This is available in your pharmacy the fluid costs about 14euro for 40ml and the oil costs about 21 euros for a 200ml.( Belgium)

I am already a fan of the sun protection of bioderma and I will definitely try some more products. Have you already used Bioderma sun protection? What do you think?

 

Lots of love,

Vanessa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *