(English below)Apivita Suncare oil dé zonnebescherming voor het haar! Ze beschermd en hydrateert het haar. Door de combinatie van zonnebloemolie en verschillende UV filters geeft ze het haar glans en behoudt ze de intensiteit van de haarkleur. Olijfolie, Abyssinian olie, druivenolie en jojoba olie voor de hyratatie en voeding van de huid. bovendien heeft ze een heerlijke geur en maakt ze het haar niet vet of zwaar.

Ik gebruik deze olie tijdens onze vakantie in Indonesië (waar ik momenteel nog steeds ben) waar het enorm warm kan worden. Omdat mijn haar van nature al droog is en ik krulhaar heb is dit echt een must om mijn  haar mooi en gezond te houden. Ik heb voor deze olie gekozen omdat het een zeer natuurlijk product is waar ik ook wel achter sta, en ook omdat ik nogal allergisch kan reageren op sommige producten. Dus voor mij hoe natuurlijker hoe beter! Deze olie is vrij van : Alcohol, Parabenen, Siliconen, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Minerale olie, Ethanolamines, Phthalates, NM,PCM. Ik ben zeer tevreden van dit product, mijn haar glanst en het voelt zeer goed aan en het ruikt ook heerlijk. Ik neem het ook altijd mee onderweg zodat ik wanneer het echt te warm wordt ook mijn hoofdhuid kan beschermen tegen de zon.

Hoe gebruik je ze: Spray de olie op nat of handoekdroog haar voor en tijdens de blootstelling aan de zon. Na het zwemmen of natmaken van je haar moet je dit terug herhalen. Je kan deze olie verkrijgen in je apotheek en kost ongeveer 13 euro.

 

Gebruiken jullie al producten van Apivita? Hebben julie de Apivita suncare oil al gebruikt en wat vindt je ervan?

 

Apivita Suncare oil  sun protection for the hair! She protects and hydrates the hair. The combination of sunflower oil and various UV filters gives the hair shine and retains the intensity of the hair color. Olive oil, Abyssinian oil, grape oil and jojoba oil for the hyration and nourishment of the skin. Moreover, she has a wonderful smell and does not make her oily or heavy.

I use this oil during our vacation in Indonesia (where I am still present) where it can become extremely hot. Because my hair is already naturally dry and I have curly hair, this is really a must to keep my hair nice and healthy. I have chosen this oil because it is a very natural product that I also support, and also because I can react rather allergic to some products. So for me the more natural the better! This oil is free of: Alcohol, Parabens, Silicones, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Mineral oil, Ethanolamines, Phthalates, NM, PCM. I am very satisfied with this product, my hair shines and it feels very good and it also smells wonderful. I always take it on the road so that when it gets really hot, I can also protect my scalp from the sun.

How to use it: Spray the oil on wet or dry hair before and during exposure to the sun. After swimming or wetting your hair you have to repeat this. You can find this oil in your pharmacy and costs about 13 euros.(Belgium)

 

Do you already use Apivita products? Have you already used Apivita suncare oil and what do you think?

 

 

Lots of love,

Vanessa

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *