(English below) De herfst is volop bezig dus vond ik het wel de tijd voor een nieuwe parfum. Vermits ik wel van een zoete bloemige geur met een Oosters tintje hou koos ik voor deze Parfum van Nuxe. Hij ruikt echt heerlijk en hij laat je door zijn mengeling van Vanille, Magnollia en een toets van Oranjebloesem onmiddellijk terugdenken aan  warme zomerdagen. Het is een iets zwaardere parfum, maar ik hou daar wel van. Vermits het een Eau de Parfum is blijft de geur ook lang behouden wat ik wel belangrijk vindt omdat ik het gedurende de dag niet wil herhalen. Wat mij aantrekt in deze parfum is dat de geur goed in balans is, ik zou hem meer gebruiken in de Herfst/winter ( omdat het een iets zwaardere geur is) maar hij kan ook perfect in de zomer vermits hij niet-fotosesibiliserend is en dus in de zon mag worden gedragen. 1 spray is meer als voldoende en de geur blijft gemakkelijk een paar uur hangen. Ik vind deze Parfum ook ideaal om cadeau te geven, Misschien een tip nu de feestdagen weer dichterbij komen.

Je vindt deze parfum in je apotheek en een flesje van 50ml kost ongeveer 42 euro.

 

Autumn is busy, so I thought it was time for a new perfume. Since I do like a sweet floral fragrance with an Eastern touch, I chose this Nux perfume. He smells really delicious and he immediately reminds you of hot summer days through his mix of Vanilla, Magnollia and an orange blossom. It is a slightly heavier perfume, but I like that.It is an Eau de Parfum, the fragrance also stays for a long time, which I find important because I do not want to repeat it during the day. What attracts me in this perfume is that the fragrance is well balanced, I would use it more in Autumn / winter (because it is a slightly heavier smell) but it can also be perfect in the summer because it is non-photosibilizing and so you can wear it the sun. 1 spray is more than enough and the smell easily hangs for a few hours. I also think this perfume is ideal to give as a gift, Maybe a tip now that the holidays are coming closer.

You can find this perfume in your pharmacy and a bottle of 50ml costs about 42 euros.(Belgium)

 

 

Hebben jullie de parfum van Nuxe al gebruikt en wat vinden jullie ervan? Ik ben benieuwd !

Have you already used the perfume from Nuxe ? What do you think? I’m curious!

 

Lots of love,

Vanessa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *