(For English scroll down)Mijn favoriete reiniger van de moment is de reinigingsmousse van ROC. Dit is een reinigende schuim voor de gevoelige huid die op een zachte wijze reinigt en de huid niet uitdroogt. Omdat ik een zeer gevoelige huid heb in combinatie met een zeer droge huid is dit de ideale reiniger voor mijn gezicht. Hij geeft een fris gevoel en je huid voelt nadien super zacht aan. Je brengt een klein beetje product aan op je handpalm en verdeelt het vervolgens over je gezicht. Je zal voelen dat het eerst echt als een schuim aanvoelt maar naarmate je het product aanbrengt veranderd het eerder in een soort melkachtige substantie maar dan minder vet. Nadien spoel je het product gewoon af met water.

 

My favorite cleanser of the moment is the cleansing foam from ROC. This is a cleansing foam for sensitive skin that gently cleanses and does not dry out the skin. Because I have a very sensitive skin in combination with a very dry skin, this is the ideal cleanser for my face. He gives a fresh feeling and your skin feels super soft afterwards. You apply a small amount of product to your palm and then distribute it over your face. You will feel that it really feels like a foam first, but as you apply the product it changes into a kind of milky substance but less fat. Afterwards you simply rinse the product with water.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn favoriete micellair water momenteel is Hydrabio H2O van Bioderma. Dit micellair water gebruik ik na mijn reinigingsschuim om de overtollige restanten te verwijderen en om mijn ogen te demaquilleren. Het mag dus zowel gebruikt worden op de ogen als het gelaat. Hij reinigt ook perfect waterproof make-up iets dat je niet van alle soorten micellair water kan zeggen. Hij is bijzonder geschikt voor de gevoelige en gedehydreerde huid. Verder werkt hij kalmerend en ontzwellend en respecteert hij het natuurlijk evenwicht van de huid. Ik breng hem S’ochtens en S’avonds  aan op een watje en reinig er mijn gezicht mee zonder af te spoelen. S’avonds gebruik ik hem na mijn reinigingsschuim en om men ogen te demaquilleren. Je hebt nadien onmiddellijk een fris gevoel en mijn huid voel niet trekkerig aan wat ik wel belangrijk vind.

 

My favorite micellar water currently is Hydrabio H2O from Bioderma. This micellar water I use after my cleansing foam to remove the excess remnants and to clean my eyes. It can therefore be used both on the eyes and on the face. It also cleans perfectly waterproof make-up something that you can not say about all kinds of micellar water. It is particularly suitable for sensitive and dehydrated skin. He also works calming and reduce swelling and respects the natural balance of the skin. I bring him in the morning and evening on a cotton ball and clean my face without rinsing. In the evening I use it after my cleansing foam and to clean my eyes. You have a fresh feeling immediately afterwards.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn  favoriete oogcréme die ik na mijn reiniging aanbreng is deze oogcréme van Dermatoline Cosmetic. Dit is een liftende oogcontourcréme voor de gevoelige huid. Deze geeft een onmiddellijk liftend effect en verzacht de rimpels rond de ogen en werkt ook op donkere kringen. Ik heb door mijn gevoelige en droge huid last van droogterimpels rond mijn ogen en vermits ik toch de 30 al voorbij ben kan het zeker geen kwaad om een anti-rimpelcréme te gebruiken. Deze oogcréme bevat ook geen parfum waardoor het ideaal is voor de gevoelige huid of voor mensen die allergisch zijn voor parfum.

 

My favorite eye cream that I apply after my cleansing is this eye cream from Dermatoline Cosmetic. This is a lifting eye contour cream for sensitive skin. It gives an immediate lifting effect and soothes the wrinkles around the eyes and also works on dark circles. Because of my sensitive and dry skin, I suffer from dry lines around my eyes, and since I’m already over 30 it certainly does not hurt to use an anti-wrinkle cream. This eye cream also contains no perfume what making it ideal for sensitive skin or for people who are allergic to perfume.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na mijn oogcréme breng ik deze dagcréme van Nuxe aan. Créme fraîche de Beauté is een rijke hydraterende créme voor de gevoelige huid. Hij hydrateerd de huid de volledige dag en is geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Er bestaat ook een lichte textuur voor mensen die liever geen vette crème gebruiken of een normale tot gemengde huid hebben. Hij ruikt zoals alle producten van Nuxe trouwens super goed. De geur is ook zeker niet te overheersend wat voor een dagcréme ook niet nodig is vind ik. Deze dagcréme bevat voor 93%  ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De actieve bestanddelen bestaan uit plantaardige melksappen, High-tech algenextract, witte bloemen van amandel en oranjebloesem en boter van biologische karité en van Moringa. Ik gebruik deze crème s’morgens en s’avonds na mijn reiniging.

 

 

After my eye cream I apply this day cream from Nuxe. Créme Fraîche de Beauté is a rich moisturizing cream for sensitive skin. It moisturizes the skin the entire day and is suitable for dry to very dry skin. There is also a light texture for people who prefer not to use oily cream or for a normal to mixed skin. He smells like all Nuxe products super good. The smell is certainly not too dominating what  is not necessary for a day cream. This day cream contains 93% ingredients of natural origin. The active ingredients consist of vegetable milk juices, high-tech algae extract, white flowers of almond and orange blossom and butter of organic shea and Moringa. I use this cream in the morning and in the evening after my cleansing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wanneer ik mijn haar in mijn natuurlijke krullen draag gebruik ik deze dagcréme voor het haar van Klorane. Dit is een dagelijkse verzorging voor droog en beschadigd haar op basis van woestijndadel. Hij maakt het haar niet zwaar en beschermd het tegen dagelijkse agressies. Ik kneed deze Crème in mijn haar om mijn krullen te stylen en ze minder droog te laten aanvoelen. Hij dringt gemakkelijk in het haar en maakt het ook niet vet wat ik wel belangrijk vind.

 

when I wear my hair in my natural curls I use this day cream for the hair of Klorane. This is a daily care for dry and damaged hair based on desert date. He does not make the hair heavy and protects it from daily aggressions. I apply this Cream into my hair to style my curls and make them feel less dry. He easily penetrates into the hair and does not make it oily what I find important.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer ik mijn haar gladmaak met de haardroger, stijltang of krultang dan gebruik ik deze Thermische spray van Phyto. Dit is een thermoactieve en thermobeschermende spray dat beschadigd haar hersteld en het haar beschermd tegen de hitte van haardroger of stijltang. Deze spray bestaat voor 93% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen siliconen, natrium of sulfaat. Deze spray breng ik aan op handoekdroog haar en verdeel het op lengten en punten. Daarna kam ik het en begin ik mijn haar te drogen en te stylen. De dag nadien breng ik het aan op droog haar wanneer ik mijn haar terug in model wil brengen. Ik vind dit een super product, mijn haar glanst meer en breekt minder snel af.

 

When I smooth my hair with the hair dryer, hair straightener or curling iron, I use this Thermal spray from Phyto. This is a thermoactive and thermo protective spray that repairs damaged hair and protects the hair from the heat of hair dryer or hair straightener. This spray consists of 93% natural ingredients and does not contain silicones, sodium or sulphate. I apply this spray to hand-dry hair and spray it on lengths and points. Then I start drying and styling my hair. The next day I apply it to dry hair when I want to put my hair back in model. I think this is a super product, my hair shines more and breaks down less quickly.

 

 

 

Dit waren ze dan mijn favoriete producten van de laatste maanden!

Hebben jullie al één of meerdere van deze producten gebruikt ? Wat vindt je ervan?

wat zijn jullie favoriete producten? Ik ben benieuwd!

 

They were my favorite products of the last months!

Have you already used one or more of these products? What do you think?

what are your favorite products? I’m curious!

 

Lots of love,

Vanessa

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *