( English below) Getest en goedgekeurd! De oogkompressen met verzachtende korenbloem van Klorane. Deze hypoallergene kompressen passen zich perfect aan aan de oogomtrek. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de allergevoeligste ogen en mensen die contactlenzen dragen. Ik heb een supergevoelige huid en dan vooral onder mijn ogen dus ik vond dat ik deze is moest uitproberen. 1 tot 2 maal per week las ik een relax momentje in om is tijd te maken om mijn huid goed te verzorgen met een maskertje. Deze keer probeerde ik deze oogkompressen van Klorane met Korenbloem. Korenbloem werkt ontzwellend en kalmerend dus ideaal voor de gevoelige huid.

Hoe gebruiken: Je legt de kompressen op de oogomtrek zonder aan te drukken en laat ze zo ongeveer 20 min inwerken. Na 20 min verwijder je de kompressen en tokkel je met je vingers onder de ogen. En klaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tested and approved! The eye compresses with soothing cornflower by Klorane. These hypoallergenic compresses adapt perfectly to the eye contour. They are specially designed for the most sensitive eyes and people who wear contact lenses. I have a super sensitive skin and especially under my eyes so I thought I should try it. 1 to 2 times a week I have a relaxing moment and take good care of my skin with a mask. This time I tried these eye compresses from Klorane with Cornflower. Cornflower reduced the swelling and is calming, so ideal for the sensitive skin.

How to use: You put the compresses on the eye without pressing them and let them work for about 20 minutes. After 20 minutes you remove the compresses and strum your fingers under your eyes. And finished!

 

Wat ik ervan vind: De kompressen passen goed aan en ze blijven goed zitten. Na het verwijderen voelen mijn ogen inderdaad zacht en goed verzorgd aan. Mijn donkere kringen zijn helaas niet verdwenen maar dat had ik ook niet verwacht. Ik vind het zeker wel aangenaam om te gebruiken! Wat ik ook super vind is dat deze producten volledig gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten.

Je kan deze kompressen verkrijgen in je apotheek!

Hebben jullie de oogkompressen van Klorane al gebruikt? Wat vind je ervan?

 

What I think: The compresses fit well and they stay well. After removal, my eyes indeed feel soft and well cared. My dark circles have unfortunately not disappeared, but I did not expect that either. I certainly find it pleasant to use! What I also think is great, that these products are made entirely from natural ingredients.

You can find these compresses in your pharmacy!

 

Do you already used Klorane’s eye compresses?

 

 

Lots of love,

Vanessa

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *