(for English scroll down) We verliezen elke dag duizenden huidcellen, dit is een natuurlijk proces. Onze huid vernieuwd dus voortdurend maar met het ouder worden vertraagd dit proces en gaan de dode huidcellen zich opstapelen waardoor de huid vaal en schilferig wordt.Ook wanneer je naar de zon gaat en je een mooi egale bruine kleur wil krijgen of wanneer je gebruikt maakt van een zelfbruiner is scrubben ideaal. Kortom wil je de huid in topconditie houden dan is 1x per week een milde scrub doen een must!

Wil je jezelf verwennen met een verzorgende combinatie van een douche gel en een milde scrub. Dan is deze douche scrub van Kneipp perfect! Deze Scrub met Mint-Eucalyptus en jojoba peeling verwijderd op een milde wijze de dode huidcellen. De combinatie van Amandel, Jojobaolie en sheabutter zorgt dan weer voor een gladde zachte huid.

Hoe gebruik je de douche scrub van Kneipp?

Masseer de douche scrub tijdens het douchen met ronddraaiende bewegingen over de vochtige huid. Doe dit zacht je hoeft niet te schuren want dan beschadig je de huid, doe dit met zachte bewegingen. Daarna spoel je de scrub gewoon af met water. Na het scrubben smeer je de huid best in met een goed voedende bodylotion of lichaamsolie.

Je kan deze douche scrub van Kneipp verkrijgen in je drogist en hij kost ongeveer 9 euro!


Scrub jij? Welke scrub gebruik je hiervoor?

 

We lose thousands of skin cells every day, this is a natural process. Our skin is constantly renewed but  aging slows down this process and the dead skin cells pile up and the skin becomes flaky. Also when you go to the sun and you want a nice even tan or when you use a self tanner is scrubbing ideal. In short, if you want to keep the skin in top condition a mild scrub once a week is a must!

Do you want to pamper yourself with a caring combination of a shower gel and a mild scrub. Then  Kneipp shower scrub is perfect! This Scrub with Mint-Eucalyptus and jojoba peeling gently removes the dead skin cells. The combination of Almond, Jojoba oil and shea butter provides a smooth soft skin.

How do you use Kneipp’s shower scrub?

Massage the shower scrub while showering with circular movements over the moist skin. Do this softly you do not have to scub because then you damage the skin, do this with gentle movements. Then simply rinse it with water. After scrubbing, nourish the skin with a well-nourishing body lotion or body oil.

You can get this shower scrub from Kneipp in your drug store and it costs about 9 euros!(Belgium)

 

Do you scrub? Which scrub do you use?

 

Liefs,

Vanessa

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *