(English below) Momenteel gebruik ik deze lash extender van Vitry. Hij bestaat uit microvezels die als je ze aanbrengt tussen twee lagen mascara je wimpers volume dikte en lengte geven. Je wimpers zouden voor 40 % langer en dikker worden.

Ik ben zeer tevreden van dit product want ook al heb ik van mezelf al redelijk lange en gekrulde wimpers toch vind ik dat het resultaat duidelijk zichtbaar is. Het is ook zeer gemakkelijk in gebruik. Het enige nadeel is dat er veel product verloren gaat want als je het borsteltje uit het flesje haalt vallen er heel wat microvezels naast. Dus als ik een tip mag geven, je doet dit best heel voorzichtig om zo weinig mogelijk te morsen. De Lash Extender bestaat in 2 kleuren, wit en zwart. Ik koos voor zwart omdat ik ook zwarte mascara gebruik en dit dan het minste opvalt.

Hoe gebruik je dit product?

-Je brengt eerst een laag mascara aan

-dan breng je de Lash Extender aan, zorg dat je het product goed verdeeld.

-nu breng je de laatste laag mascara aan

 


Currently I use this lash extender from Vitry. It consists of microfibers if you apply them between two layers of mascara it gives your lashes volume and length. Your lashes would be 40% longer and thicker.

I am very satisfied with this product because even though I already have reasonably long and curled eyelashes, I think the result is clearly visible. It’s also very easy to use. The only drawback is that you will waste product by removing the brush. So if I can give you a tip, do it carefully. The lash extender exists in two colors, black and white. I chose black because I also use black mascara and this is the least noticeable.

How do you use this product?

  • First you apply a layer of mascara.
  • Then you aplie the lash extender, make sure you distribute the product well.
  • Now you apply a last layer of mascara.

 

 

 

Heb jij de Lash Extender van Vitry al gebruikt? wat vind je ervan?

Ik ben benieuwd!

Have you already used the lash extender from Vitry? What do you think about it?

I’m curious!

 

 

Liefs,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *