(English below)Dit is één van mijn favoriete outfits van de moment. Ik kocht dit t-shirtje en bomberjasje  een tijdje geleden bij JF-Mode in Putte (Nederland). Een winkel net over de grens bij Kapellen(Antwerpen), niet ver van mijn woonplaats. Het is één van mijn favoriete winkels, eerst en vooral omdat hij dichtbij is en omdat ze er verschillende merken aanbieden. Je hebt in dezelfde straat een mannenwinkel, kinderwinkel, dameswinkel en een winkel met Shoe’s & hypes. Ik ga meestal in de laatste omdat ze daar de hypes verkopen en ook schoenen. Ik vind er altijd wel iets als ik er kom. Het t-shirtje dat ik hier aanheb komt van de dameswinkel en is van het merk Only. Ik kocht dit omdat ik de kleur wel tof vond en deze kleur nog niet in mijn kast had. Ook vind ik de glitters wel tof en je kan de t-shirt zowel gekleed al casual kan dragen. Het bomberjasje kocht ik in de Shoe’s & Hypes en is van het merk Crush. Ik vind het een supertof jasje met een mooi patroon dat je ook met allerlei dingen kan combineren omdat er verschillende kleuren inzitten. Ik draag het hier gewoon op een donkere jeans maar het kan ook perfect op een blauwe jeans of een geklede broek. Hier draag ik de outfit met enkellaarsjes van Tamaris.  

This is one of my favorite outfits of the moment. I bought this t-shirt and bomber jacket a while ago at JF-Mode in Putte (Netherlands). A shop just across the border at Kapellen (Antwerp), not far from my home town. It is one of my favorite stores, first and foremost because it is close and because they offer different brands. In the same street you have a men’s shop, a children’s shop, a ladies shop and a shop with Shoe’s & hypes. I usually go in the last one because they sell the hypes there and also shoes. I always find something when I get there. The t-shirt that I have here comes from the ladies shop and is from the brand Only. I bought this because I liked the color and did not have this color in my closet yet. I also like the glitters and you can wear the t-shirt both dressed and casual. The bomber jacket I bought in the Shoe’s & Hypes and is from the brand Crush. I think it’s a super cool jacket with a nice pattern that you can also combine with all kinds of things because there are different colors in it. I just wear it here on dark jeans but it can also be perfect on blue jeans or a pair of trousers. Here I wear the outfit with ankle boots from Tamaris.

 

 

 

 

 

Liefs,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *