(English below) Regelmatig ga ik eten bij dit restaurant in Brasschaat. Je kan er zowel terecht voor een ontbijt, snelle lunch als voor een uitgebreid dinner! In de zomer beschikken ze over een groot en gezellig terras met voldoende zitplaatsen. je vind voor het restaurant dat tevens ook een hotel is en feestzalen verhuurd een grote parking. Dus no stress je geraakt er je auto gemakkelijk kwijt wat ook wel een pluspunt is. Binnen in het restaurant zijn er zeer veel zitplaatsen, ik heb dus ook nog nooit moeten reserveren alhoewel het er altijd zeer druk is. Als je natuurlijk met een grote groep zou komen is dit misschien wel aan te raden.

Binnenin is het restaurant gezellig ingericht en je merkt dat het personeel goed op elkaar is ingewerkt. De bediening gaat vlot en snel en je vind er een zeer uitgebreide menukaart. Elke maand vind je er ook enkele suggesties met variëteiten van seizoensgerechten. Ook met kerst en nieuwjaar kan je er terecht en vind je een uitgebreide vastgestelde menu en komt er ook een DJ. Ik heb er al verschillende gerechten gegeten en heb nog nooit iets gegeten wat ik niet goed vond. kom je dineren dan kan je kan kiezen tussen pasta’s, vlees, vis, salades maar ook lekkere voorgerechten en nagerechten. Wil je liever komen ontbijten dan kan dat tussen 6- 10 u. S’middags kan je er terecht voor een luch maar ook voor een uitgebreid dinner!

Een voorgerecht betaal je +- 14 euro en een hoofdgerecht Varieert ongeveer  tussen de 17 en de 25 euro!

Deze keer heb ik gekozen  voor de  Scampi’s met een look roomsaus en linguini!

 

I regularly eat at this restaurant in Brasschaat. You can go for breakfast, a quick lunch or an extensive dinner! In the summer they have a large and cozy terrace with many seatings. you will find a large parking  for the restaurant that is also is a hotel. So no stress you can park your car easily which is also a plus. Inside the restaurant there are many seats, so I have never had to book a reservation even though it is always very busy. If you would come with a large group, this might be advisable.

Inside, the restaurant is nicely decorated. The service is smooth and fast and you will find a very extensive menu. Every month you will also find some suggestions with varieties of seasonal dishes. Also with Christmas and New Year you can go there and you will find an extensive set menu and there will also be a DJ. I have already eaten different dishes and have never eaten anything that I did not like. If you come for dinner you can choose between pasta, meat, fish, salads, but also tasty starters and desserts. Would you rather come to breakfast than you can between 6 and 10 am. In the afternoon you can go for a luch but also for an extensive dinner!

A starter you pay + – 14 euros and a main course Varies between 17 and 25 euros!

This time I chose the Scampi’s with a garlic cream sauce and linguini!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *