(English below) Omdat ik nood had aan een  lekker warme en comfortabele trui voor de koudere dagen kocht ik deze roze trui bij stradivarius. Hij is superzacht en zit zeer comfortabel. Een voordeel aan deze trui vind ik ook dat je hem met van alles kan combineren. Ik draag hem zowel op een jeans als op een geklede broek. Verder vind ik de kleur ook super mooi en is het een kleur die bijna bij iedereen past.

hij is ook lang genoeg want tegenwoordig zijn de truien nogal kort en als je wat groter bent is dat een probleem vind ik, ik draag ook mijn truien liever wat langer en dan vooral in de winter. Stradivarius is ook zo’n winkel waar ik altijd wel iets vind, ik kan er niet binnen gaan zonder iets te kopen. Ze hebben er steeds mooie kleding en ook aan een lage prijs wat het nog moeilijker maakt om buiten te gaan zonder iets te kopen natuurlijk haha.

Because I needed a nice warm and comfortable sweater for the colder days, I bought this pink sweater at stradivarius. He is super soft and very comfortable. An advantage to this sweater is that you can combine it with everything. I wear it both on jeans and on a pair of trousers. I also find the color super nice and it is a color that fits almost everyone.

it is also long enough because now this day’s the sweaters are rather short and if you’re a bit bigger that is a problem I think, I also prefer to wear my sweaters a little longer and especially in the winter. Stradivarius is also such a store where I always find something, I can not enter without buying anything. They always have nice clothes and also low prices which makes it even more difficult to go outside without buying anything, of course haha.

 

 

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *