(English below) De winter komt er aan, de eerste sneeuw is zelfs al gevallen dus is een dikke warme trui wel nodig. Ik kocht deze lekker warme super zachte fluffy trui een tijdje geleden in De sting op de meir in Antwerpen. Ze is van het merk Revelation. Ik vind de Sting eigenlijk wel een leuke winkel en niet té duur. Vroeger vond ik hun collecties niet zo tof maar de laatste tijd ga ik er eigenlijk regelmatig en vind ik er altijd wel leuke dingen. Wat ik zo leuk vind aan deze trui is dat hij superzacht is en lekker warm maar ook de kleur vind ik wel leuk, zeker voor de winter. Wat er nog leuk is aan deze trui is dat hij een mooi bloemendetail heeft bovenaan, subtiel en niet té opvallend. Perfect! Je kan hem met allerlei dingen combineren, meestal draag ik hem op een jeans maar hier draag ik hem op een geklede broek en ik vind het best wel leuk.

De geklede broek met ruitjesmotief die ik hier draag komt van H&M. Ze zit super goed en je kan ze ook met veel combineren omdat het een neutrale kleur is. Bij H&M vind ik ook regelmatig leuke dingen en ik koop er vooral basics of trends waar ik van weet dat ze niet lang gaan blijven. Ik draag deze broek zowel met sneakers als hakjes.Het hangt af  van welke look je wil bekomen. De lengte komt net boven de enkel wat ik ook best wel leuk vind.

 

Winter is coming and the first snow has fallen. I bought this nice warm super soft fluffy sweater a while ago in De Sting on the meir in Antwerp. He is from the brand Revelation. I think the Sting is actually a nice store and not to expensive either. In the past I did not like their collections so much, but lately I’m going there regularly and I always find nice things. What I liked so much about this sweater is that it is super soft, nice and warm but I also like the color for the winter. What is nice about this sweater is that it has a beautiful subtle floral detail. Just perfect! You can combine it with different things, here I wear it on a pair of trousers  and I like it a lot.

I bought the trousers with a checkered pattern at H&M. She fits super well and you can combine them with almost everything because it is a neutral color. At H&M I also regularly find nice fun stuff and I also buy basics or trends that I know that they will not stay for long. I wear these pants with both sneakers and heels. It also depends on wat look you want to achieve. The length is just above the ankle which I also like.

 

 

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *