( English below) Een tijdje geleden kreeg ik deze producten van Louis Widmer cadeau en ik ben er super blij mee want ik wou deze al lang eens uitproberen. Ik kreeg een micelaire lotion 3in 1 en de emulsion hydro-active. Ik vind het super goede producten en ik zou ze zeker aanraden!

De  micellaire lotion 3in1 reinigt het gezicht en de ogen en is ook geschikt voor mensen die lenzen dragen. Door zijn hydraterende en verzorgende functie is hij ook geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Hij reinigt dieper dan een gewone micelaire water en bereid de huid voor op de verdere dag en nachtverzorging. Zelf gebruik ik wel eerst een reinigingsmelk of schuim maar als je geen of weinig make-up draag is deze micellaire lotion voldoende. Mijn huid voelt achteraf zacht en fris aan. Omdat hij geen parfum bevat is hij ook bijzonder geschikt voor de gevoelige huidjes onder ons.

Hoe gebruik je dit product?

Je brengt de lotion aan op een wattenschijfje en reinigt hiermee je ogen en gelaat. je hoeft het niet af te spoelen achteraf. Dit doe je zowel s’mogens als s’avonds. Daarna ga je verder met je dagelijkse verzorging.

 

De emulsion Hydro-active is geschikt voor elke leeftijd en beschermd de huid tegen vroegtijdige veroudering en invloeden van buitenaf. Door zijn intensieve hydratatie behoud hij ook de natuurlijke anti-aging functie van de huid. De actieve bestanddelen van deze crème zijn Biostimulatoren, Hyaluronzuur, Karatéboter, Creatine, Vitamine E, Phantenol en Matrixyl3000. Deze crème is voor de normale tot gemengde huid. Doordat het een emulsie is voelt hij niet vet aan en is hij bijzonder geschikt als make up basis. Ik heb eerder een droge huid maar als dagcréme gebruik ik toch liever geen te vette crème omdat ik vind dat hij dan niet zo goed is als make up basis en mijn huid te veel glanst. Ik gebruik hem wel enkel s’ochtends want s’avonds gebruik ik dan weer wel een vette crème. Hij is te verkrijgen met en zonder parfum.

Ik vind deze producten super goed en ik raad ze dan ook aan, zeker voor mensen met een gevoelige huid die liever een crème gebruiken zonder of met een licht parfum. Je kan deze producten verkrijgen in je apotheek en de micellaire lotion 3in 1 kost ongeveer 12 euro en de emulsion Hydro-active +- 20 euro.(België).

 

 

A while ago I got these products from Louis Widmer as a present and I am very happy with them because I wanted to try them out for a very long time. I received a 3in1 micellar lotion and the hydro-active emulsion. I think they are super good products and I would definitely recommend them!

The 3in1 micellar lotion cleanses the face and eyes and is also suitable for people who wear lenses. Due to its hydrating function, it is also suitable for dry to very dry skin. He cleans deeper than ordinary micellar water and prepares the skin for the further day and night care. I do use a cleansing milk or foam first, but if you wear a little or no make-up, this micellar lotion is enough. My skin feels soft and fresh afterwards. Because he does not contain perfume, he is also suitable for the sensitive skins among us.

How do you use this product?

You apply the lotion to a cotton pad and  clean your eyes and face. You do not have to rinse it off afterwards. You do this both in the morning and evening. Then you continue with your daily care.

 

The Hydro-active emulsion is suitable for all ages and protects the skin against pre-aging and external influences. Due to its intensive hydration, it also preserves the natural anti-aging function of the skin. The active ingredients of this cream are Biostimulators, Hyaluronic Acid, Karate Butter, Creatine, Vitamin E, Phantenol and Matrixyl 3000. This cream is for normal to mixed skin. Because it is an emulsion, it does not feel greasy and is it suitable as a make-up base. I have rather dry skin but as a day cream I prefer not to use greasy cream because I think it’s not  good as a make up base and my skin shines too much. I use it only in the morning because in the evening I use a more greasy cream. He is available with and without perfume.

I think these products are super good and I recommend them, especially for people with sensitive skin who prefer to use a cream without or with a light perfume. You can buy these products in your pharmacy and the micellar lotion 3in1 costs about 12 euros and the emulsion Hydro-active + – 20 euros (Belgium).

 

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *