(English scroll down) Een tijdje geleden kreeg ik deze douchegel cadeau. Normaal hou ik niet zo van douchegels en gebruik ik liever een olie omdat ik meestal vind dat een douchegel mijn huid uitdroogt. Toch wou ik het een kans geven. Ik kan zeggen dat ik er zeker geen spijt van heb want ik vind deze douchegel van Caudalie echt een toppertje! Hij is zeepvrij en heeft een zachtreinigende werking die de PH van de huid respecteert. Hij ruikt bovendien heerlijk door zijn mengeling van Aloë Vera, witte rozen, roze peper en wingerdbloesem. Door zijn zeepvrije basis is hij ook bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Mijn huid voelde alvast superzacht aan nadat ik de douchegel had gebruikt !

De prijs is ook best goed want voor ongeveer 5 euro  kan je hem al kopen in je apotheek. Zeker het proberen waard dus, ik raad hem alvast aan! 

 

A while ago I received this shower gel as a gift. Normally I do not like shower gels because I prefer to use a shower oil. I usually find that shower gels dehydrates my skin. Still, I wanted to give it a chance. I can say that I certainly do not regret it because I think this shower gel from Caudalie really is excellent! It’s soap-free and has a gentle cleansing effect that respects the PH of the skin. He also smells wonderful thanks to his mix of Aloe Vera, white roses, pink pepper and creeper blossom. Because of its soap-free base, it is also suitable for sensitive skin. My skin felt super soft after I had used the shower gel!

The price is also quite good because for about 5 euros you can already buy it in your pharmacy(Belgium). Definitely worth a try!

 

Lots of love,

Vanessa

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *