(English below)Ik kocht deze superleuke jas een tijdje geleden bij Zara. Mijn kast hangt eigenlijk vol met jassen maar ik kwam tot de conclusie dat ik eigenlijk geen gewone basic geklede jas meer had. Ik hou wel van de oversized trend dus ging ik ernaar op zoek en vond ik deze bij Zara. Hij zit supergoed en hij past op bijna alles! Verder heeft hij een perfecte lengte als je er bijvoorbeeld een kleedje onder wil dragen. Ik heb een tijdje getwijfeld of ik hem in het roze zou nemen of in het beige want ik vond beide kleuren wel mooi maar heb dan toch gekozen voor de beige versie omdat ik denk dat ik hem dan veel meer ga kunnen dragen. Bovendien was hij helemaal niet duur, de prijs was 59,95 euro wat best goedkoop is voor een jas. Ik draag hem zowel met sneakers als met een hakje. ik ben er alvast super blij mee en ik denk dat ik er zeker nog veel plezier van ga hebben!

 

I bought this super cute coat at Zara a while ago. My closet is actually full of coats, but I came to the conclusion that I did not really have a basic dressed coat anymore. I like the oversized trend so I went looking for it and found it at Zara. He fits super good and you can wear it on almost everything! Furthermore, he has a perfect length if you want to wear a dress, for example. I doubted for a while whether I would take the pink one or the sand color because I liked them both, but I chose sand color because I think you can combine it beter. Moreover, he was not expensive at all, the price was 59.95 euros which is quite cheap for a coat. I wear it both with sneakers and with high heels. I am already very happy with my new coat!

 

 

Lots of love,

Vanessa 

 


			

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *