(English below) Golden lips L’or Bio van Melvita zorgt voor lippen die intens gevoed zijn en geeft ze bovendien een mooie gouden glanzende kleur. Ideaal voor de winterdagen wanneer onze lippen toch net iets meer verzorging nodig hebben. In deze lipgloss is er gebruik gemaakt van een combinatie van 5 belangrijke oliën zoals Arganolie, Kendi, Inca, Inchi, Buriti en Pracaxi. Verder is hij bevat hij voor 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong net zoals alle andere producten van Melvita. Ik vind hem alvast super goed en bovendien ruikt hij ook heerlijk. Door zijn schuin borsteltje kan je hem zeer gemakkelijk aanbrengen en geeft hij een perfecte gelijkmatige kleur. Je herhaald het best meerdere keren per dag om er voor te zorgen dat je lippen goed gevoed zijn en zeker nu met de koude winterdagen.

Ik ben alvast fan van deze lipgloss en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

Golden lips L’or Bio from Melvita provides lips that are intensely nourished and gives them a beautiful golden shiny color. Ideal for winter days when our lips need a little more care. In this lip gloss there is a combination of 5 important oils such as Argan oil, Kendi, Inca, Inchi, Buriti and Pracaxi. Furthermore, it contains 100% ingredients of natural origin just like all other Melvita products. I think it is super good and also smells delicious. Because of his bevelled brush you can apply it very easily and he gives a perfect uniform application. You best repeat it several times a day to ensure that your lips are well fed and especially now with the cold winter days.

I am already a fan of this lip gloss and I am very curious what you think!

 

 

 

Lots of love,

Vanessa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *