(English below)Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie velvet blouse. En toen viel mijn oog op deze mooie roze velvet blouse van Amelie&Amelie. Ik kocht deze bij modemakers waar ze wel een redelijk uitgebreid assortiment hebben van Amelie & Amelie. Ik vind het een super tof merk waar ik wel regelmatig dingen van koop. Ik vond deze een mooie kleur hebben en de de velvet stof  in combinatie met de flared mouwen maakt het net iets specialer. Je kan hem op veel combineren wat ook weer een voordeel is. Je kan hem in 2 kleuren krijgen roze en donkerblauw en de prijs is 34,95euro wat goed meevalt vind ik. Bovendien is deze blouse ook ideaal voor de feestdagen die er aan komen. Ik wordt er alvast helemaal blij van!

I have been looking for a nice velvet top for a while. And then my eye fell on this beautiful pink velvet top from Amelie & Amelie. I bought these at Modemakers  where they have a extensive range of Amelie & Amelie. I think it’s a super cool brand that I regularly buy things from. I found these to have a nice color and the velvet  in combination with the flared sleeves makes it just a little more special. You can combine it on many things, which is also an advantage. You can get it in 2 colors pink and dark blue and the price is 34.95 euro which is good, I think. Moreover, this top is also ideal for the holidays that are coming. I am already very happy!

 

Lots of love,

Vanessa


			

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *