(English below)Ooh wat ben ik verliefd op dit lekker zachte faux fur leopard jasje. Ik was al fan van de leopard print en ik ben er dus heel erg blij mee dat dit deze winter volop aanwezig is. Wat ik er ook zo leuk aan vind is de kap met de pels dat het toch nog net iets specialer maakt. Bovendien is hij lekker warm, ideaal dus voor de koudere dagen. Het voordeel van een faux fur jasje is dat het tegelijk  warm, Stylish en toch comfy is. Ik kocht deze vorig jaar bij Bershka dus dit jasje is momenteel helaas niet meer te verkrijgen maar je vindt ze bijna overal nu dus als je nog opzoek bent naar een exemplaar vind je er vast wel eentje dat je leuk vindt. Ik combineer het hier met een zwarte jeans omdat ik het contrast wel mooi vind maar je kan het eigelijk best wel met veel combineren. Ik ben alvast heel erg blij met dit jasje!

Ooh, I’am in love with this nice soft faux fur leopard jacket. I was already a fan of the leopard print and I am very happy that this is fully present this winter. What I also like about it is the hoodie with the fur that makes it even more special. Moreover, it is nice and warm, ideal for the colder days. The advantage of a faux fur jacket is that it is both warm, stylish and comfy at the same time. I bought this last year at Bershka so this jacket is unfortunately not available anymore but you can find them almost everywhere now so if you’re still looking for a copy you will find one that you like. I combine it here with a black jeans because I like the contrast but you can actually combine it with a lot. I am already very happy with this jacket!

 

 

Lots of love,

Vanessa 

 

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *