(English below) Dit zijn de make up producten die ik de afgelopen maanden heb getest en heb uitgekozen als mijn favoriete producten van deze moment.

 

These are the make-up products that I have tested in recent months and have chosen as my favorite products of the moment.

 

 

Ik zal beginnen met hetgeen waar ik mijn make up routine mee start en dat is Sébium Global Cover van Bioderma. Dit is een fond de teint voor een vette of acné huid, Ik kreeg de kans om deze te testen van Bioderma. Eerst dacht ik dat hij niet echt geschikt zou zijn voor mijn huid omdat ik wel af en toe last heb van puistjes maar dan vooral rond mijn kin wat meestal hormonaal is en niet komt omdat ik een vette huid heb. Ik heb zelfs eerder een drogere huid. Maar ik wou het toch een kans geven en het proberen.

Ik moet zeggen dat ik aangenaam verast ben want ondanks hij normaal voor een vettere huid is vind ik toch dat hij goed is voor mijn huid. Hij voelt niet té vet aan en smeert goed uit. Je kan hem maar in 1 kleur krijgen wat voor sommige misschien wel een nadeel kan zijn maar voor mijn huidskleur is de kleur perfect. Bovenaan in het dopje vind je ook nog een groene covercréme die je dan op de puistjes  kan aanbrengen om de roodheid te verminderen en ze sneller te laten verdwijnen. Doordat ik er een goed voedende crème onder doe is hij eigenlijk ideaal want hij glanst niet en verstopt mijn poriën niet. Ik raad hem zeker aan! Hij kost ongeveer 17 euro en je kan hem vinden in je apotheek of drogist.

 

I will start with the first step of my make up routine Sébium Global Cover from Bioderma. This is a foundation for oily or acne skin. I got the chance to test it from Bioderma. At first I thought that he would not be suitable for my skin because I occasionally suffer from pimples but especially around my chin which is usually hormonal and is not because I have oily skin. I even have a drier skin. But I wanted to give it a chance and try it.

I have to say that I’m pleasantly surprised, and  I think he really is good for my skin. He does not feel too greasy and it’s easy to apply. You can only get it in one color which maybe a disadvantage for some but for my skin color the color is perfect. At the top of the cap you will also find a green cover cream that you can put on the pimples to reduce the redness and make them disappear faster. Because I put a good nourishing cream before, he is actually ideal because he does not shine and does not clog my pores. I definitely recommend it! He costs about 17 euros and you can find him in your pharmacy.

 

De volgende stap van mijn make up routine is de concealer. Daarvoor gebruik ik Flash Touch-up van het gamma Teint Lumiére van Galenic. Dit is een verhelderende concealer om donkere kringen, schaduwen en vermoeidheid te verdoezelen. Ik vind het echt een super product, hij is vrij vloeibaar dus makkelijk aan te brengen en ideaal bij een drogere huid. De kleur is perfect voor mijn huid en hij is ook niet té licht want ik hou er niet van als het te hard opvalt dat je een concealer hebt gebruikt. Hij kost ongeveer 25 euro en je kan hem vinden in je apotheek.

 

The next step of my makeup routine is the concealer. For this I use Flash Touch-up of the Galenic Teint Lumiére range. This is an illuminating concealer to cover up dark circles, shadows and fatigue. I really think it’s a super product, it is quite fluid so easy to apply and ideal for a drier skin. The color is perfect for my skin and he is also not too light because I do not like it when it is too hard to notice that you have used a concealer. He costs about 25 euros and you can find him in your pharmacy.

 

 

Vervolgens gebruik ik de Poudre éclat prodigieux van Nuxe. Dit is een zonnepoeder die je een mooie frisse teint geeft en bovendien heerlijk ruikt. Ik gebruik hem vooral om mijn huid te materen en te fixeren. Ik heb hem ook al besproken in één van mijn vorige reviews. https://www.replaynes.be/2017/09/20/nuxe-poudre-eclat-prodigieux/ 

 

Then I use the Poudre éclat prodigieux from Nuxe. This is a sun powder that gives you a nice fresh look and he also smells delicious. I mainly use it to mate and fix my skin. I also discussed it in one of my previous reviews.https://www.replaynes.be/2017/09/20/nuxe-poudre-eclat-prodigieux/

 

 

Daarna begin ik met mijn wenkbrauwen. Ik heb vrij lichte wenkbrauwen en ze vallen eigenlijk bijna niet op. Omdat ik toch liever vollere en donkerdere wenkbrauwen wil gebruik ik de Eyebrow lipocils ink met de kleur chesnut. Je kan deze nog in twee donkerdere kleuren krijgen maar voor mijn haarkleur vind ik deze kleur perfect. Ik heb ook niet graag dat mijn wenkbrauwen té hard opvallen of er té fake uitzien, ik hou het toch graag een beetje natuurlijk. Doordat het een stiftje is kan je hem makkelijk aanbrengen. Het voordeel van dit product is dat je tegelijkertijd je wenkbrauwen bijkleurt en dat het terwijl een serum is dat de wenkbrauwen voller maakt en de natuurlijke pigmentatie stimuleert.

Ik moet zeggen ik heb hem nu bijna volledig opgebruikt heb en ik vind dat mijn wenkbrauwen er echt wel al voller uitzien. Ik ga hem alvast nog een tijdje blijven gebruiken. Dit product kost ongeveer 22 euro en je kan het vinden in je apotheek.

 

Then I start with my eyebrows. I have very light eyebrows and they are almost invisible. Because I prefer fuller and darker eyebrows I use the Eyebrow lipocils ink with the color chesnut. You can get these in two darker colors but for my hair color I think this color is perfect. I also do not like it that my eyebrows look too fake, I like to keep it a bit natural. Because it is a pen you can easily apply it. The advantage of this product is that you can color your eyebrows and at the same time  it is a serum that makes the eyebrows fuller and stimulates natural pigmentation.

I must say I have almost completely used it now and I think my eyebrows really look fuller. I will continue to use it for a while. This product costs about 22 euros and you can find it in your pharmacy.

 

Dan breng ik mijn oogschaduw aan. Hiervoor koos ik voor Repectissime een palletje van La Roche Posay . Je kan kiezen tussen 5 kleurenpalletjes, ik koos voor het groene omdat ik vind dat dit wel bij mijn ogen en haarkleur past. Verder is dit bijzonder geschikt voor mensen met gevoelige ogen en ook voor mensen die lenzen dragen. Het bevat een Kalmerende fixerende basis die je als eerste aanbrengt. Zo blijft je oogschaduw de hele dag zitten wat ik echt wel makkelijk vind omdat ik het in de loop van de dag nooit bijwerk. Het verminderd ook de roodheden van de oogleden waar ik toch regelmatig last van heb. Verder bevat het palletje nog 2 kleuren een lichte beige kleur voor in de binnenste ooghoeken de groene tint voor de buitenste ooghoek. Het palletje kost ongeveer 23 euro en je kan het verkrijgen bij je apotheek.

 

Then I apply my eye shadow. For this I chose for  Repectissime a pallet from La Roche Posay . You can choose between 5 color pallets, I chose the green one because I think this fits with my eyes and hair color. Furthermore, this is suitable for people with sensitive eyes and also for people who wear lenses. It contains a Soothing fixing base that you apply first. Then your eyeshadow stays the whole day which I find really easy. It also reduces the redness of the eyelids, which I regularly suffer from. Furthermore, the pallet has 2 colors of a light beige color for the inner corner of the eye and the green color for the outer corner of the eye. The pallet costs about 23 euros and you can get it at your pharmacy

.

 

Als laatste breng ik mijn oogpotlood aan. Daarvoor gebruik ik een zwart oogpotlood van T.LeClerc . Dit is een long lasting oogpotlood dat de hele dag blijft zitten. Bovendien is dit ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Dit potlood kost ongeveer 19 euro en je kan het verkrijgen bij je apotheek of drogist.

 

Finally, I apply my eye pencil. For this I use a black eye pencil from T.LeClerc. This is a long lasting eye pencil that stays all day. Moreover, this is also suitable for people with sensitive eyes. This pencil costs about 19 euros and you can get it at your pharmacy.

They were my favorite products of the last months! I am already a fan and I am very curious about what you think!

Dit waren ze dan mijn favoriete producten van de laatste maanden, ik ben er alvast fan van en ik ben zeer benieuwd wat jullie ervan vinden!
Lots of love,

Vanessa

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *