(For English scroll down) De Vichy Mineral 89 Booster beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf zoals vervuiling, stress en vermoeidheid. Bovendien is hij geschikt voor alle huidtypes en ook voor de gevoeligste huidjes. Hij bevat een combinatie van het thermaal water van Vichy en een concentratie van 89% hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong. Verder is hij super hydraterend en geeft hij de huid letterlijk een boost dat er voor zorgt dat de huid gladder, sterker en meer bestand is tegen stress en vervuiling.

Ik gebruik deze booster nu al een tijdje en ik moet zeggen dat ik best tevreden ben. Ik gebruik hem meestal s’morgens na mijn reiniging en voor het aanbrengen van mijn make up. Hij voelt super goed aan en dringt gemakkelijk in de huid. Het voordeel is dat hij geen vette laag achterlaat waardoor hij ideaal is als make up basis. Mijn huid voelt na een maand al veel beter aan vind ik. Ze is beter gehydrateerd want ik heb regelmatig last van droogtelijntjes en een trekkerig gevoel en dat heb ik momenteel niet meer. Ik vind ook dat mijn huid er onmiddellijk frisser uitziet en zachter aanvoelt. Je kan hem verkrijgen in je apotheek en hij kost ongeveer 18 euro voor 50ml.

Ik ben alvast fan en ik ben zeer benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

The Vichy Mineral 89 Booster protects your skin from external influences such as pollution, stress and fatigue. In addition, it is suitable for all skin types and also for the most sensitive skins. It contains a combination of the thermal water of Vichy and a concentration of 89% hyaluronic acid of natural origin. Furthermore, it is super moisturizing and literally gives the skin a boost that ensures that the skin is smoother, stronger and more resistant to stress and pollution.

I have been using this booster for a while now and I have to say that I am quite happy. I usually use it in the morning after my cleanser and before applying my make up. He feels super good and easily penetrates the skin. The advantage is that it does not leave a greasy layer what making it ideal as a make-up base. My skin feels much better after a month, I think. My skin is better hydrated because I regularly suffer from dry lines and I do not have that anymore. I also find that my skin immediately looks fresher and feels softer, you can get it in your pharmacy and it costs about 18 euros for 50ml.(Belgium)

I am already a fan and I am very curious what you think!

 

 

Lots of love,

Vanessa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *