(English below)Voor de kerstavond  droeg ik deze Blauwe glitterjurk van Mela London. Ik vind hem super mooi en ideaal voor de feestdagen. Hij is afgewerkt met pailletjes maar toch nog subtiel zodat je hem na de feestdagen ook nog gerust kan dragen. Ook het model vind ik super goed, bovenaan zit hij wat strakker en onderaan loopt hij wat wijder uit. Ik heb ondertussen al een paar jurkjes van Mela London en ik ben een absolute fan. Ze hebben steeds leuke jurkjes en zeer betaalbaar, meestal variëren ze tussen de 40 en de 60 euro. Deze kocht ik bij Zeb. Ik combineerde deze jurk met een kort zwart laarsje van Tamaris wat het extra vrouwelijk maakt maar het kan ook perfect met een leuke geklede sneaker.

 

Wat vinden julie van deze partylook? Ik ben benieuwd !

 

Fore Christmas Eve, I wore this Blue glitter dress from Mela London. I think it is super nice and ideal for the holidays. He is finished with sequins but still subtle so that you can wear him also after the holidays. I also like the model very well, at the top it is a bit tighter and at the bottom it runs a little wider. I already have a few dresses from Mela London and I am an absolute fan. They always have nice dresses and very affordable, they usually vary between 40 and 60 euros. This one I bought at Zeb. I combined this dress with a short black boot from Tamaris which makes it extra feminine but it is also perfect with a nice dressed sneaker.

What do you think of this party look? I’m curious !

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *