(English below)Een tijdje geleden deed ik mezelf de Make up Revolution  oogschaduw palette cadeau. Ik had nood aan wat nieuwe kleurtjes en omdat ik hem net voor de feestdagen kocht kocht ik de Fawless palette met 32 verschillende kleurtjes. Deze bevat een mix van shimmer en matte tinten. Een ideale combinatie vind ik omdat ik de matte tinten vooral gebruik voor mijn dagelijkse make up en de shimmer tinten voor speciale gelegenheden.

Ik ben dan ook meteen gestart met het uitproberen van de verschillende tinten en ik moet zeggen dat ik aangenaam verast ben want bijna alle tinten gebruik ik. Verder vind ik het ook een voordeel dat er een full size spiegel in de palette zit. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en blenden zeer goed. Ik ga zeker nog is kijken wat ze nog allemaal in hun gamma hebben want ik ben zeer tevreden over deze palette en bovendien is hij zeer betaalbaar. Ik betaalde voor de Fawless palette ongeveer 10 euro wat ik een zeer goede prijs vind. Ik raad hem alvast aan !

 

Hebben jullie deze palette van Make up revolution al gebruikt of een andere palette ? Ik ben zeer benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

Hier enkele looks

 

A while ago I gave myself the Makeup Revolution eyeshadow palette as a present for Christmas. I needed some new colors and because I bought it just before the holidays I bought the Fawless palette with 32 different colors with a mix of shimmer and mat shades. I find it an ideal combination because I mainly use the mat shades for my daily makeup and the shimmer shades for special occasions.

I immediately started to try out the different shades and I must say that I am pleasantly surprised because I use almost all shades. Furthermore, I also find it an advantage that there is a full size mirror in the palette. The colors are well pigmented and blend very well. I’m definitely going to see what they s have more in their range because I am very satisfied with this palette and it is also very affordable. I paid for this palette about 10 euros which I think is a very good price. I recommend it already!

 

Have you already used this palette from Make up revolution or another palette? I am very curious what you think!

 

 

Lots of love,

vanessa

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *