(English below) Een scrub of peeling zorgt ervoor dat de oppervlakkige dode huidcellen worden verwijderd waardoor de huid er glad en egaal gaat uitzien. En zeg nu zelf een mooie egale gladde huid dat willen we toch allemaal! Wel af en toe je huid goed scrubben kan je daar bij helpen. Omdat ik nogal een bleke huid heb en ik mijn huid niet wil blootstellen aan de zon gebruik ik regelmatig een zelfbruiner. Vermits ik wel een mooie egale kleur wil doe ik altijd eerst een scrub. Daarvoor gebruik ik de Gommage Sensoriel van Lierac. 

Gommage Sensoriel van Lierac is een gel-olie scrub dat als hij in contact met de huid komt veranderd in een melkachtige textuur. Met zijn heerlijke  geur van de 3 bloemen  Jasmijn, Garendia en camelia is hij een waar genot voor je zintuigen. Andere ingrediënten die in deze scrub vindt zijn Hazelnoot, Zoete amandel, Druivenpit en Arganolie. Amandelolie staat bekend voor zijn voedende werking op de huid, Arganolie wordt dan weer veel gebruikt om de huid te verstevigen en heeft een Anti-aging  functie. Druivenpit olie bevat antioxidanten die onze huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. Kortom een ideale combinatie voor de verzorging van de huid.De exfoliërende bestanddelen in deze scrub zijn Suikerkristallen, Vanillekorrels en Perzikpitten.

Hoe je hem gebruikt?

  • 1-2 keer per week kan hij gebruikt worden.
  • Je kan hem op 2 verschillende manieren gebruiken.
  • Voor een zachtere scrub: gebruiken op een natte huid en inmasseren met cirkelvormige bewegingen daarna spoelen met water.
  • Voor de ruwere gebieden zoals knieën en ellebogen kan je de scrub gewoon droog gebruiken op de huid en inmasseren met cirkelvormige bewegingen. Nadien spoelen.
  • De huid is nu klaar voor verdere hydratatie

 

Wat ik ervan vind!

Ik vind het een zalige scrub die je huid in alle zachtheid behandeld. Bovendien bestaat hij uit natuurlijke ingrediënten wat ik een pluspunt vind aan deze scrub. En niet te vergeten, hij ruikt ook heerlijk. Het enige minpuntje dat ik kan geven is dat hij best wel prijzig is voor een pot van 175ml betaal je rond de 22 a 23 euro bij je apotheek of drogist.

 

Hebben jullie deze scrub al gebruikt? Wat vind je ervan? Ik ben benieuwd!

 

A scrub or peeling removes dead skin cells and  leaving the skin looking smooth. And say for yourself a beautiful smooth skin that’s we all want.Right? However, occasionally scrub your skin well can help you. Because I have a pale skin and I do not want to expose my skin to the sun, I regularly use a self tanner. Since I do want a nice, even color, I always do a srub first. For this I use the Gommage Sensoriel from Lierac.

Gommage Sensoriel from Lierac is a gel-oil scrub that, when it comes into contact with the skin, turns into a milky texture. With his delicious scent of the 3 flowers Jasmine, Garendia and camellia he is a true pleasure for your senses. Other ingredients in this scrub are Hazelnut, Sweet Almond, Grapeseed and Argan oil. Almond oil is known for its nourishing effect on the skin, Argan oil is often used to strengthen the skin and has an anti-aging function. Grapeseed oil contains antioxidants that protect our skin from external influences. In short, an ideal combination for the care of the skin. The exfoliating ingredients in this scrub are Sugar Crystals, Vanilla Pellets and Peach Pits.

How you use it?

-1-2 times a week it can be used.

-You can use it in 2 different ways.

-For a softer scrub: use on wet skin and massage with circular movements then rinse with water.

-For the rougher areas such as knees and elbows, you can simply use the scrub dry on the skin and massage with circular movements. Then rinse.

– The skin is now ready for further hydration

What I think!

I think it’s a scrub that treats your skin in all softness. Moreover, it consists of natural ingredients which I find a plus point to this scrub. Not to mention, he also smells delicious. The only minus that I can give is that it is quite pricey for a 175ml pot you pay around 22 to 23 euros at your pharmacy or chemist.(Belgium)

 

Have you already used this scrub? What do you think about it? I’m curious!

 

 

 

 

Lots of love,

Vanessa

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *