(English below)Heb je futloos haar dat weinig glanst en gemakkelijk knoopt en heb je geen zin om veel tijd te spenderen aan het verzorgen van je haar dan is de conditioner Lumicia van Rene furterer misschien ideaal voor jou. Ik probeer hem nu al een tijdje uit en ik vind hem alvast super. De geur is wel vrij sterk dus je houd er wel of niet van. Het voordeel is dat hij voor 100% bestaat uit natuurlijke ingrediënten en geen siliconen bevat. Verder is hij geschikt voor elk haartype.

De actieve bestandelen van deze conditioner zijn Acerola, Fioravantialcoholaat en vitamine B5. Deze conditioner ontwart, hydrateerd en geeft je haar meer glans en je hoeft hem niet te laten inwerken dus ideaal als je weinig tijd hebt maar toch je haar de gepaste verzorging wil geven. Ik gebruik dit product nu ongeveer een maand en gebruik het 2x per week en ik vind dat mijn haar echt wel meer glans heeft. Eerst vond ik wel dat hij een speciale geur had maar ondertussen vind ik deze geur best wel goed.

Hoe gebruik je deze conditioner

  • Eerst was je je haar met de Lumicia Shampoo
  • na de shampoo uit te spoelen maak je het haar handoekdroog
  • Je brengt een nootje conditioner aan op het haar (bij lang haar iets meer) en verdeeld dit over de haarlengtes.
  • dan spoel je de conditioner onmiddellijk uit

 

Je kan deze conditioner verkrijgen bij je apotheek of drogist en hij kost ongeveer 12 a 13 euro. Verder hebben ze ook nog in het zelfde gamma de Lumicia shampoo en de Lumicia glansazijn.

 

Hebben jullie deze conditioner van Rene Furterer al geprobeerd? Wat vindt je ervan? Ik ben benieuwd!

 

Do you have lifeless hair that shines little and easily knots and you do not want to spend a lot of time taking care of your hair then the conditioner Lumicia from Rene Furterer might be ideal for you. I’ve been trying it out for a while now and I think it’s super. The smell is pretty strong so you do or do not like it. The advantage is that it consists of 100% natural ingredients and does not contain silicones. Furthermore, it is suitable for every hair type.

The active ingredients of this conditioner are Acerola, Fioravantial alcoholate and vitamin B5. It detangles, hydrates and gives your hair more shine. I use it for about a month now, twice a week and I think my hair shines more. At first I thought it had a special smell, but in the meantime I think the smell is quite good.

How to use this conditioner

  • First you wash your hair with the Lumicia Shampoo
  • After rinsing out the shampoo, make the hair towel dry
  • You apply a little conditioner to the hair (for long hair a little more) and spread it over the hair lengths.
  • then you immediately rinse out the conditioner

 

You can get this conditioner at your pharmacy or chemist and it costs about 12 to 13 euros(Belgium). They also have the Lumicia shampoo and the Lumicia glaze vinegar in the same range.

 

Have you already tried this conditioner from Rene Furterer? What do you think? I’m curious!

SaveSave

SaveSave

2 Replies to “Review: Rene Furterer Lumicia Conditioner”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *