(English below) Tijdens de feestdagen kocht ik deze leuke jurk met luipaardprint. Deze trend is al een tijdje bezig en gaat in de loop van 2018 nog steeds verder, I’m soo Happy. Ik hou echt van deze print en vind ook dat ik er wel leuk mee sta. Dit winkeljurkje vond ik bij Only. Ik vind het een super leuk model en de lengte vind ik ook ideaal niet te lang maar ook niet te kort. Je kan het zowel in de winter dragen met een panty onder als in de zomer. Ik ga nog veel plezier hebben van dit leuke jurkje daar ben ik zeker van. Het enige minpuntje is misschien dat het nogal een diepe decolleté  heeft. Voor mij is dit geen probleem maar al je een wat vollere boezem hebt kan je er misschien best wel een topje onder dragen. Ik combineerde dit jurkje met een zwart enkellaarsje maar in de zomer kan je het ook dragen met een leuke sandaal of zelfs met een sneaker. Bovendien was het niet duur ik betaalde het ongeveer 38 euro.

 

Wat vinden jullie van deze look? Ik ben benieuwd!

During the holidays I bought this cute leopard print dress. This trend has been going on for a while and will continue in 2018, I’m soo Happy. I really like this print and I also think it suits me. I found this  wrap dress at Only. I think it’s a super nice model and the length is ideal not too long and not too short. You can wear it in winter with a panty and also in the summer. I’m going to have a lot of fun with this nice dress, I’m sure about that. The only minus is perhaps that it has quite a deep neckline. For me this is not a problem, but if you have a fuller bosom you might be able to wear a top underneath. I combined this dress with a black ankle boot but in the summer you can wear it with a nice sandal or even with a sneaker. Moreover, it was not expensive, I paid about 38 euros.

 

What do you think of this look? I’m curious!

 

 

Lots of love,

Vanessa

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *