(English below) Heb jij last van een droge huid in de winter en ben je op zoek naar de ideale bodylotion? Dan kan deze bodylotion van La Roche Possay je wel eens helpen hierbij!

La Roche Posay: Lipikar lait 

Hebben jullie in de winter ook zo’n last van een droge huid? Wel ik heb er ook zeer veel last van en vooral in de wintermaanden gebruik ik de ene bodylotion na de andere. Ik heb dan ook nog eens last van een zeer gevoelige huid wat het niet makkelijker maakt.

Maar toen vond ik deze bodylotion van La Roche Posay. Hij is geschikt voor een droge gevoelige huid die trekkerig of onaangenaam aanvoelt. Verder is hij verrijkt met coldcreme en Karitéboter die bekend staan om hun voedende eigenschappen. Bovendien bevat deze bodylotion geen parabenen en heeft hij een herstellende functie op de huid. Natuurlijk bevat hij ook het bekende thermaal water van La Roche Posay dat een kalmerende werking heeft op de huid.

Hij kan gebruikt worden voor het hele gezin van baby’s tot senioren en bij de allergevoeligste huidjes. Je kan hem verkrijgen in je apotheek voor +-21 euro.

Mijn mening

Ik vind het een super fijne bodymilk om te gebruiken. Hij trekt gemakkelijk in en voelt niet kleverig aan en bovendien hydrateert hij super lang. Ik voel echt verschil en heb geen last meer van een droge huid wanneer ik deze bodylotion gebruik. Als ik dan toch een minpuntje kan geven dan is het dat hij wel niet echt een super fijne geur heeft maarja je kan niet alles hebben toch? Ik raad hem alvast aan en zeker voor de gevoelige huidjes onder ons is deze bodymilk ideaal!

 

Hebben jullie de producten van lipikar al gebruikt? wat vindt je ervan? Ik ben benieuwd!

 

Do you suffer from dry skin during the winter and are you looking for the ideal body lotion? Then maybe this body lotion from La Roche Possay can help you with it!

La Roche Posay: Lipikar lait

Do you also suffer from dry skin during the winter? Well, I also have a lot of problems with it and use one bodylotion after the other especially in the winter months. I also suffer from a very sensitive skin which does not make it easier.

But then I found this bodylotion from La Roche Posay. It is suitable for dry sensitive skin that feels tight or unpleasant. Furthermore, it is enriched with cold cream and Karite butter known for their nourishing properties. In addition, this body lotion does not contain parabens and has a restorative function on the skin. Of course he also contains the famous thermal water of La Roche Posay that has a calming effect on the skin.

It can be used for the whole family from infants to seniors and to the most sensitive skins. You can get it in your pharmacy for + -21 euros (Belgium).

 

My opinion

I think it’s a super nice body milk to use. It penetrates easily and does not feel sticky and it also moisturizes super long. I really feel difference and do not suffer from dry skin when I use this body lotion. If I can give a minus then it is that he does not really have a super fine smell, but you can not have everything right? I recommend him and certainly for the sensitive skins among us this body milk is ideal!

 

Have you already used the lipikar products? what do you think? I’m curious!

 

 

 

 

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *