(English below) Een paar dagen geleden was ik bij Hema waar ze altijd leuke en goedkope spulletjes en beauty producten hebben. Hema is zo’n winkel waar ik niet buiten kan gaan zonder iets te kopen. Herkenbaar?

Deze keer wilde ik enkele van hun leuke maskers en bruisballen proberen. Ik hou er echt van om na een lange dag te genieten van een warm bad en een maskertje. Jullie ook?

Ik kocht twee peel-off maskers en drie bruisballen bij Hema. De maskertjes zien er super leuk uit en ze zijn budgetproof. Ik probeerde het Cucumber Peel-off face mask dat geschikt is voor alle huidtypes, de huid vitaliseert en diep reinigt. Ik kocht ook het Charcoal peel-off mask dat de huid zacht en glad maakt en momenteel super populair is.

Ik vind zowel het komkommer masker als het houtskool masker super! Ze zijn makkelijk aan te brengen met de vingers. Vervolgens laat je ze ongeveer 15 min inwerken en dan trek je ze voorzichtig van de huid. Mijn huid voelde achteraf superzacht aan. Ik ga zeker nog andere maskertjes bij Hema uittesten!

Ook de bruisballen van Hema zijn heel goed, ze ruiken heerlijk en je hebt veel keuze.

 

 

Hebben jullie al producten bij Hema gebruik? Wat vinden jullie ervan?

 

A few days ago I was at Hema where they always have fun and cheap items and beauty products. Hema is such a store where I can not go outside without buying anything. Recognizable?

This time I wanted to try some of their  masks and Bathbombs. I really like to enjoy a hot bath and a mask after a long day. You too?

I bought two peel-off masks and three  bathbombs at Hema. The masks look super nice and they are budgetproof. I tried the Cucumber Peel-off face mask , a vitalising & purifying mask suitable for all skin types. I also bought the Charcoal peel-off mask that makes the skin soft and smooth and is currently super popular.

I think both the cucumber mask and the charcoal mask are super! They are easy to apply with the fingertips. Then let them work for about 15 minutes and  gently pull them off the skin. My skin felt super soft afterwards. I will certainly test other masks at Hema!

The Hema Bathbombs are also very good, they smell wonderful and you have a lot of choice.

 

Have you already tried products at Hema? What do you think?

 

 

 

 

 

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *