De eerste zonnige dagen zijn een feit. Dus ook de eerste blote benen van het jaar. Met die zonnige dagen kreeg ik weer heel veel zin om is te gaan shoppen ( niet dat er anders geen reden is maar…). Tijdens de lente en zomer draag  graag jurkjes en dan vooral jurkjes die lekker zwierig zijn en super comfortabel zitten. Dit is er dus één van!

Ik kocht deze bij Peps in Kapellen. Ze hebben er steeds leuke kleding en hun etalage veranderd  voortdurend ( gevaarlijk dus). Ik kocht er een paar leuke jurkjes waarvan dit er één is. Ik vond het model en ook het motief super leuk, het laat me meteen aan die warme zomerdagen denken. Ik draag het hier met sneakers maar in de zomer ga ik het ook zeker combineren met een leuke sandaal. Doordat er verschillende kleuren inzitten valt het ook zeer makkelijk te combineren. Dit is alvast één van mijn favorieten van deze moment lekker zwierig en comfy. Een topper!

 

The first sunny days are a fact. So also the first bare legs of the year. With those sunny days I got a lot of sense to go shopping (not that there is always a reason but …). During the spring and summer I like to wear dresses and especially dresses that are super comfortable. So this is one of them!

I bought this dress at Peps in Kapellen (Belgium). They always have nice clothes and their shop window is constantly changing (so dangerous). I bought a few nice dresses of which this is one. I really liked the model and the design, it immediately reminds me of those hot summer days. I wear it here with sneakers but in the summer I will definitely combine it with a nice sandal. Because there are different colors in it is also very easy to combine. This is certainly one of my favorites of this moment nice and comfy!

 

 

 

 

 

Lots of love,

Vanessa

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *