(English below) Ik ben altijd al fan geweest van verzorgingsproducten die zo natuurlijk mogelijk zijn omdat ik een zeer gevoelig huidtype heb en ook allergisch reageer op verschillende ingrediënten. Maar vermits ik het wel zeer belangrijk vind om mijn huid en haar goed te verzorgen hou ik van om verschillende producten uit te testen en dit natuurlijk met jullie te delen. Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe producten kwam ik terecht bij deze shampoo en haarmasker van Weleda. Ik kende het merk wel al maar had er eigenlijk nog niet veel producten van geprobeerd.

 

Ik was net terug uit vakantie en de zon en de zee zorgden ervoor dat mijn haar droog aanvoelde en er dof uit zag. Deze shampoo en haarmasker van Weleda op basis van haver leken me ideaal. Ze zijn 100 % natuurlijk en voeden en herstellen het haar op een zachte  wijze met een milde bloemengeur en een vleugje cederhout. Mmm Heerlijk die geur.

 

Mijn haar kan echt niet zonder conditioner of haarmasker omdat ik van nature krulhaar heb dat snel knoopt dus probeerde ik ook het haarmasker op basis van haver. Ik ben echt super tevreden van deze producten. De shampoo ruikt goed en wast het haar op een milde wijze, ikzelf moet mijn haar er wel 2x mee wassen omdat het anders niet zo goed schuimt maar ik heb dan ook redelijk veel, lang en super droog haar. Bij korter of fijner haar zou 1x wel voldoende moeten zijn. Het haarmasker bevat Karitéboter, biologische jojoba-olie en biologische haver dat droog en beschadigd haar intens voedt en hydrateert. Ook kalmeert het de hoofdhuid wat ik ook wel ideaal vind omdat ik nogal snel last heb van een droge en jeukende hoofdhuid. Ik laat dit masker ongeveer 10 a 15 min inwerken en dan spoel ik het grondig uit. Dit doe ik ongeveer 2x per week.

 

Ik moet zeggen mijn haar voelt terug gezond aan  en het glanst ook meer dus deze producten hebben zeker hun werk gedaan. Ze verzwaren mijn haar niet wat veel conditioners en maskers wel doen met als gevolg dat ik achteraf mijn haar niet goed in model krijg. Als je droog of beschadigd haar hebt raad ik deze shampoo en masker zeker aan. Bovendien zijn ze ook volledig Vegan en 100% natuurlijk. Je kan deze kopen bij je apotheek of natuurwinkel en de shampoo kost ongeveer 11,99 euro en het haarmasker 12,99 euro.

 

 

I have always been a fan of beauty products that are as natural as possible because I have a very sensitive skin type and i am also allergic to different ingredients. But since I find it very important to take good care of my skin and hair, I like to test different products and of course share this with you. During my search for new products, I ended up with this shampoo and hair mask from Weleda. I knew the brand already but had not actually tried many products.

 

I had just returned from vacation and the sun and the sea made my hair feel dry and look dull. This shampoo and hair mask from Weleda on the basis of oats seemed ideal. They are 100% natural and nourish and restore the hair in a gentle way with a mild floral scent and a hint of cedar. Mmm Delicious that smell.

 

My hair really need a conditioner or hair mask because I  have natural curly hair that quickly knots so I also tried the hair mask based on oats. I am really satisfied with these products. The shampoo smells good and washes the hair in a mild way, I myself have to wash my hair 2x because otherwise it does not foam very well but I also have pretty much, long and super dry hair. With shorter or finer hair 1x should be sufficient. The hair mask contains shea butter, organic jojoba oil and organic oats that intensely nourishes and moisturises dry and damaged hair. It also soothes the scalp which I also find ideal because I suffer quite quickly from a dry and itchy scalp. I let this mask work for about 10 to 15 minutes and then I rinse it thoroughly. I do this about twice a week.

 

I must say my hair feels healthy again and it also shines more so these products have certainly done their job. They do not weigh my hair down what many conditioners and masks do with the result that I do not get my hair in good shape afterwards. If you have dry or damaged hair I recommend this shampoo and mask. In addition, they are also fully Vegan and 100% natural. You can buy these at your pharmacy. The shampoo costs about 11.99 euros and the hair mask 12.99 euros.

 

 

 

 

 

 

Lots of love,

Vanessa

 

 

 

 

 

 

 


			

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *