(English below) Een jurk voor die geschikt is voor elke gelegenheid die heeft elke vrouw nodig toch? Wel dit is er zo één! Deze donkerblauwe kanten jurk kan je combineren met sneakers door zijn sportieve details aan de kraag maar je kan hem ook perfect dragen met een leuk sandaaltje onder of met een paar mooie hakken. Ik ben er zeker van dat ik nog veel plezier ga beleven aan deze jurk. Ik kocht hem bij JF mode  dames en hij is van het merk Only. Hij is eenvoudig maar toch zowel sportief als elegant door zijn kanten details. Hier draag ik hem met een paar witte sneakers wat de look wat sportiever maakt ideaal voor een lange werkdag.

 

 

A dress that is suitable for every occasion that is what every woman needs right? Well this is one of them! This dark blue lace dress can be combined with sneakers because of its sporty details on the collar but you can also wear it perfectly with a nice sandal under or with a pair of beautiful heels. I am sure that I am going to have a lot of fun with this dress. I bought it from JF fashion ladies and it belongs to the Only brand. It is simple yet sporty and elegant due to its lace details. Here I wear it with a pair of white sneakers which makes the look more sporty ideal for a long working day.

 

 

 

 

 

 

Lots of love,

Vanessa


			

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *