Handcrème op basis van Shea Butter

(Englisch below)Een goede hand crème is iets dat iedereen in huis moet hebben want zowel winter als zomer is het belangrijk om ook je handen goed te verzorgen. Voor de éne is het belangrijk dat het een handcrème is dat goed intrekt terwijl het voor de andere juist belangrijk is dat hij goed voed.

Voor mij is deze hand crème van L’occitane een absolute topper. Mijn handen voelen altijd droog aan en hebben echt een goede verzorging nodig en deze hand crème doet dit absoluut. Hij trekt snel in en maakt mijn handen superzacht. Goedkoop vind ik hem wel niet ( 22 euro) maar in vergelijking met andere hand crèmes krijg je ook wel veel meer (150ml).

 

Lichaamsverzorging op basis van Shea Butter

Deze body crème van l’occitane heeft een lichte textuur wat ik geweldig vind. Op mijn lichaam heb ik graag een lichte textuur die snel indringt omdat ik niet hou van dat plakkerig gevoel achteraf. Omdat ik toch ook wel een droge huid heb is het ook belangrijk dat hij mijn huid goed hydrateerd. Deze lichaamscrème van L’occitane op basis van Shea butter doet het allebei. Hij maakt mijn huid zacht en soepel en hyrateerd wel tot 24 u. Bovendien is hij ook geschikt voor de gevoelige huid. De prijs van deze body crème is 32 euro wat ikzelf redelijk duur vind maar hij is het echt wel waard.

 

 

 

Hand cream based on Shea Butter

A good hand cream is something that everyone should have because both winter and summer it is important to take good care of your hands. For one person it is important that it is a hand-cream that absorbs well while it is important for the other person that he nourishes well.

For me, this hand cream of L’Occitane is perfect. My hands are dry and really need good care and this hand cream does this absolutely well for me . It quickly absorbs  into the skin and makes my hands super soft. It’s not cheap (22 euros) but compared to other hand creams you get a lot more (150ml).

 

 

Body cream based on Shea Butter

This body cream from l’occitane has a light texture which I love. On my body I like a light texture that absorbs quickly because I do not like that sticky feeling afterwards. Because I also have a dry skin, it is  important that he hydrated my skin well. This body cream from L’Occitane based on Shea butter does it both. He makes my skin soft and firm, and he can keep it up to 24 hours. In addition, it is also suitable for sensitive skin. The price of this body cream is 32 euros which I think is quite expensive but he is really worth it.

 

 

 

 

 

 

 

Lots of love,

Vanessa

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *