Het is lang geleden dat ik nog eens een blogpost in het Nederlands heb geschreven maar vandaag is dit dus weer een feit. Ik gebruik nu al een tijdje het flavo-C dag en nacht serum van ISDIN. Ik zal je eerst een woordje uitleg geven over het merk ISDIN. ISDIN is een dermatologisch merk dat marktleider is in Spanje. De producten zijn  verkrijgbaar bij je apotheek of arts. Ikzelf ben al jaren fan van hun producten en gebruik ze dus ook al jaren, mijn favoriete producten zijn de zonnecrémes die zijn echt fantastisch en hebben de hoogste zonnebescherming die je kan krijgen.

Nu kreeg ik dus de kans om het Flavo-C dag en nacht serum te testen. Het serum bestaat uit ampullen  en er zit dat een bijgeleverd pipetje bij om het serum aan te brengen. Het witte deel van de doos zijn de serum’s voor overdag en het zwarte gedeelte de serum’s voor s’nachts. Ikzelf doe ongeveer 3 dagen met 1 ampul maar dat kan verschillen van persoon tot persoon.

Het dag serum Flavo-c Ultraglican beschermd je huid tijdens de dag en heeft een antioxiderende werking. Zoals al bekend was is vit C een sterke antioxidant dat onze huid beschermd tegen vrije radicalen. Verder stimuleert het de aanmaak van collageen hetgeen dat ervoor zorgt dat we er zo lang mogelijk jong blijven uitzien. Vermits ik ondertussen de 30 al ben gepasseerd begin ik toch al wat last te krijgen van die eerste rimpeltjes en heb ik iets nodig om mijn huid er meer stralend te laten uitzien en om rimpeltjes te voorkomen. Daarvoor is deze serum ideaal!

 

hoe gebruik je het?

  • Je brengt het serum elke ochtend aan op een droge gereinigde huid.
  • Schudden voor gebruik
  • Je brengt het serum aan op gelaat en hals en eventueel decolleté.

 

Het nacht serum Flavo-C Melatonin hersteld de huid tijdens de nacht. Omdat onze huid overdag veel te verduren krijgt is het heel belangrijk om een goede nachtverzorging te gebruiken. Het nachtserum stimuleert het antioxidante afweersysteem van de huid en bereid je huid voor om oxidatieve stress te bestrijden overdag. Het is een serum in olie en is heeft de perfecte textuur voor de nacht. Ondanks het een serum in olie is voelt het toch niet vet aan en verstopt het je poriën niet. Het heeft een zeer hydraterende werking en dit is net wat mijn huid nodig heeft. Ik heb dikwijls last van een trekkerig gevoel en vooral mijn nachtverzorging mag dan ook net wat meer geven. Het serum bevat ook het ingrediënt  Bakuchiol een natuurlijk ingredient dat de elasticiteit en stevigheid van de huid hersteld.

Hoe gebruik je het? 

  • Je brengt het serum elke avond aan op een droge gereinigde huid
  • Schudden voor gebruik
  • Je brengt het serum aan op gelaat, hals en eventueel decolleté.

 

Mijn ervaring

Het is een  olie-achtig serum maar toch niet vet en het dringt zeer snel in de huid. Eerst had ik wat bang dat het mijn poriën zou verstoppen omdat ik daar nogal snel last van heb maar dit doet het helemaal niet. Ik vind de textuur ook heel fijn aanvoelen. Het enige minpunt dat ik kan geven is dan misschien de geur. Het ruikt niet echt lekker maar het belangrijkste is natuurlijk dat het goed werkt dus dan nemen we de geur er wel bij. Als ik je nog een tip kan geven dan is het dat je voorzichtig moet zijn wanneer je de ampulle opent want ik heb me er wel een keer lelijk aan gesneden dus doe dit steeds met een doekje of tissue. Ik ben alvast blij met dit product en ik vond het zeer fijn om deze uit te testen. Zeker een aanrader!

 

 

 

Hebben jullie al producten van ISDIN gebruikt? Wat is jouw favoriete product?

 

 

 

 

 

 

Lots of love,

Vanessa

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *