Een tijdje geleden kreeg ik van https://www.pharmamarket.be/be_nl/  een pakketje opgestuurd met de producten van Babé. Ik kende het merk nog niet maar ik vind het altijd leuk om nieuwe producten uit te testen. Eerst zal ik je wat meer vertellen over het merk Babé. Babé is een Spaans dermocosmetisch merk dat is opgericht door 2 apothekers, de naam Babé komt van het dialect “va be” wat betekend “het werkt”. Het merk bestaat al 25 jaar en in Spanje is het bekend maar hier is het nu ook zijn opmars aan het maken. De producten zijn geschikt voor de gevoelige, atopische, vette, ecnegevoelige en normale huid. Al hun producten zijn ook aanbevolen door artsen en apothekers. Verder zijn de producten zeer gebruiksvriendelijk, niet getest op dieren en worden ze verkocht aan zeer competitieve prijzen.

 

Het eerste product dat ik uittestte en ook dagelijks gebruik is de verzachtende micellaire geldeze verwijderd vuil en resten van make-up zonder de huid te irriteren door zijn zeepvrije formule. Ik gebruik deze s’ochtends en s’avonds.

Hoe gebruiken:

  • De huid bevochtigen en met zachte masserende beweging aanbrengen op de huid.
  • Daarna spoelen met water

Wat ik ervan vind :

De micellaire gel  heeft een heel subtiele geur die ik wel aangenaam vind. Verder voelt hij superzacht aan  en geeft een heel aangenaam gevoel op de huid. Na gebruik voelt mijn huid ook niet trekkerig aan wat ik een voordeel vind want ik heb daar gemakkelijk last van. Er zitten geen  kleurstoffen, alcohol, bewaarmiddelen in en hij bevat een allergeenvrij parfum wat de kans op reactie verminderd. Zelf reageer ik snel allergisch op bepaalde producten omdat ik een supergevoelige huid heb en bij deze producten heb ik hier geen last van, mijn huid ziet er goed uit en wordt niet rood na het gebruik van dit product. Mijn make up is ook volledig verwijderd na het gebruik dus hij heeft ook een goed reinigende werking.

 

Na het reinigen van mijn gelaat gebruik ik de Hydro cream-gel dit is een hydraterende crème met een crème-gel textuur . Deze gebruik ik ook s’ochtends en s’avonds.

Hoe gebruiken:

  • ongeveer een nootje aanbrengen over het hele gelaat met een masserende beweging tot het product overal goed is verdeeld en opgenomen.

Wat ik ervan vind:

dit is een crème met een crème-gel textuur die inderdaad fris aanvoelt op de huid. De geur is subtiel en ruikt aangenaam. Een voordeel is dat hij de poriën niet verstopt waar ik soms wel last van heb. Hij bevat geen minerale oliën, parabenen, kleurstoffen en is oogheelkundig en dermatologisch getest dus geschikt voor elk huidtype. Zelf zou ik wel een iets rijkere versie nemen zoals de Hydro-nutritieve crème waar ook nog eens een SPF 20 inzit omdat ik voel dat deze creme mijn huid niet voldoende voedt  en omdat ik ook graag heb dat er een zonnebescherming inzit vooral in de winter dan want in de zomer gebruik ik een zonnecreme. Voor een normale tot gemengde huid is deze crème zeker voldoende en het voordeel is dat hij niet glanst dus ook een perfecte makeup basis is.

 

 

1 tot 2 maal per week gebruik ik ook  de  comforting hydra-exfoliator om de dode huidcellen te verwijderen en in combinatie met een masker. 

Hoe gebruiken :

  • Bevochtig het gezicht en breng het product aan met een masserende beweging.
  • Nu grondig afspoelen met water
  • Gebruik dit product ongeveer 1 to 2 keer per week na uw gebruikelijke reiniging

Wat ik ervan vind

Ook dit product heeft een aangename geur. Wat ik grappig vind is dat de korreltjes blauw zijn wat het wel een raar zicht geeft als je het aanbrengt. De korreltjes zijn fijn en irriteren de huid niet. Wel zorgen dat je voldoende water toevoegt bij het aanbrengen want bij een supergevoelige huid kan dit misschien toch nog schurend aanvoelen alhoewel ik er geen last van had. nadien voelde mijn huid echt superzacht aan. Ook hier zitten geen bewaarmiddelen en alcohol in en bevat het een allergeen vrij parfum.

 

Als laatste teste ik de  lip repairing cream.Deze lipherstellende crème gebruik ik met deze koude dagen meerdere keren per dag wanneer ik het gevoel heb dat ik het nodig heb. In de winter heb ik altijd last van droge lippen tot gebarsten en gekloofde lippen toe.

Hoe gebruiken :

  • breng gedurende de dag de crème zo vaak als nodig op de lippen aan.
  • je kan de crème ook rond de mond gebruiken

Wat ik ervan vind: 

zoals ik al zei heb ik in de winter erg veel last van droge, gekloofde of gebarsten lippen wat niet erg aangenaam is en er ook niet echt aantrekkelijk uitziet haha. deze lippenbalsem is zeer voedend en zeker geschikt voor extreem droge lippen. bovendien kan hij al gebruikt worden bij kinderen vanaf 3 jaar. Ook deze bevat geen parabenen, kleurstoffen en heeft een parfum zonder allergenen. Hij bevat ook geen minerale oliën waar men de dag van vandaag toch oplet omdat deze kankerverwekkende stoffen zou bevatten. Ik ben ook altijd al meer fan geweest van een lippenbalsem dat in een tubetje zit dan in een stick dus ik ben een grote fan van deze lippenbalsem.

 

 

Zo ik hoop dat jullie deze blogpost interessant en leuk vonden. Ik raad deze producten van Babé zeker aan ze zijn zeker het proberen waard. je kan al deze producten verkrijgen bij https://www.pharmamarket.be/be_nl/

 

 

 

 

 

 

lots of love,

Vanessa 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *