Vroeger kocht ik mijn haarproducten altijd in de supermarkt, drogist of bij de kapper. Maar omdat ik sinds enkele jaren gemerkt heb dat ik dikwijls allergisch reageer op bepaalde producten moest ik opzoek gaan naar producten die huidvriendelijk zijn en bepaalde ingrediënten niet bevatten en zo kwam ik terecht bij de apotheek. Veel mensen weten niet dat je ook voor schoonheidsproducten en haarproducten bij de apotheek terecht kan. Ik wist dit vroeger ook niet maar nu koop ik heel dikwijs producten bij de apotheek en ik ben super tevreden en heb veel minder last van allergieën.

Van https://www.pharmamarket.be/be_nl/ kreeg ik de kans om deze conditioner van Vichy Dercos Densi-Solutions te testen. Deze lijn van Vichy maakt het haar steviger en voller en versterkt verzwakt haar. Je hebt er een shampoo, conditioner en geconcentreerde lotion van. Deze producten werken niet enkel op het haar maar ook op de hoofdhuid wat zeer belangrijk is want een gezonde hoofdhuid betekend ook gezonder haar. Zelf  heb ik al wel redelijk vol haar omdat ik krulhaar heb maar ik vind zelf dat mijn krullen snel uitzakken en plat vallen vandaar dat ik deze conditioner wou uittesten.

hoe gebruiken :

  • Eerst je haar wassen
  • dan maak je je haar handdoek droog
  • breng de conditioner aan vanaf de hoofdhuid tot aan de haarpunten.
  • masseer de conditioner in op de hoofdhuid en de punten
  • laat dit ongeveer 1 min inwerken
  • nu grondig afspoelen

 

Mijn mening over dit product

Ik gebruik de conditioner nu al een maand en ik moet zeggen dat ik wel tevreden ben. Als ik het product heb gebruikt dan voelt en ziet mijn haar er echt wel voller uit. Voor mijn haar is dit misschien niet voedend genoeg omdat ik ook zeer droog haar heb. Ik wissel deze conditioner dus af en toe af met een masker voor droog haar. Als je eerder fijn haar hebt dat volume nodig heeft is dit product echter perfect en raad ik het zeker aan. Ik vind dit product ideaal wanneer ik ergens naartoe moet en wil dat mijn haar niet te zacht is en de hele avond blijft zitten.

 

Dit product bevat geen:

  • siliconen
  • parabenen
  • kleurstoffen

 

 

Ik hoop dat jullie deze blogpost leuk vonden. Heb je dit product ook al gebruikt dan vind ik het leuk om ook jou mening te horen. Heb je vragen over dit product mag je me zeker ook altijd contacteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS: Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen. Ik geef altijd een zo eerlijk mogelijke mening als ik een product niet goed vind dan verschijnt het niet op mijn blog of dan krijgt het een kritische review.

 

 

 

Lots of love,

Vanessa 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *