Degene die geregeld mijn blogposts lezen  zullen al gezien hebben dat ik een grote fan ben van Vichy. Nu kreeg ik de kans van https://www.pazzox.be om het gloednieuwe Nutri protein gamma van Dercos te testen. Mijn haar voelt de laatste tijd super droog aan vandaar koos voor deze shampoo en masker. Ik vind het zelf belangrijk dat er geen siliconen in de shampoo zitten en dat het geschikt is voor de gevoelige huid. Wel dit gamma van Vichy en overigens alle producten van Vichy zijn hier uitermate geschikt voor.

Het gamma Dercos Nutri protein is geschikt voor mensen met droog haar en een droge hoofdhuid. In combinatie met het haarmasker maakt het Nutri protein gamma de haarvezel glad en wordt het haar beschermd tegen de hitte van bijvoorbeeld de haardroger of stijltang. Door de omega rijke pracaxi olie en de herstellende Quinoa zemelen zou deze shampoo en masker het haar beschermen tegen de dagelijkse schadelijke invloeden en UV stralen.

 

 

Mijn ervaring met deze producten:

 

 De Shampoo:

 

Natuurlijk heb ik deze producten uitgebreid getest. Om te beginnen vind ik dat de vormgeving van deze producten niet veel verschild van de andere Vichy producten. Wat ik wel handig vind is dat de shampoo in een fles zit met een pomp zodat je niet te veel gebruikt en geen product verspild. De fles is ook gemaakt van 100% recycleerbaar materiaal wat in deze tijd ook niet onbelangrijk is.

Ik gebruik zelf 1 pompje van de shampoo en was mijn haar 2x wat zeker voldoende is. Het product laat zich makkelijk verdelen en schuimd voldoende. Na de shampoo voelt mijn haar wel droog aan maar dit heb ik bij elke shampoo dus mijn haar heeft zeker nood aan een masker. Ik moet wel zeggen dat ik vind dat deze shampoo super goed ruikt wat ik ook niet onbelangrijk vind.

 

 

Het masker:

 

 

 

 

Zoals verwacht zit het masker in een pot wat ik op zich wel ok vind maar misschien had het toch beter in een tube gezeten want in een pot heb je wel de neiging om meer te gebruiken en een tube is misschien ook hygiënischer. Ik verdeel het masker goed over mijn haar en laat het ongeveer 10 min inwerken daarna spoel ik het goed uit. Na het masker voelt mijn haar super zacht aan en kan ik het makkelijk doorkammen.

 

Conclusie

Ik ben zeer tevreden over deze producten en ben dan ook blij dat ik de kans kreeg om deze te testen. De shampoo is makkelijk in gebruik en zit in een handige pompfles. Het masker doet wat ik van een masker verwacht en maakt mijn haar super zacht en glanzend. Ik raad deze producten zeker aan!

Je kan de shampoo en het masker kopen bij https://www.pazzox.be

 

 

 

Heb je al een haarproducten van Vichy geprobeerd? wat vond je hiervan?

 

 

 

 

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *