Hey, het is alweer een tijdje geleden dat ik nog een een blogpost heb geschreven. Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn in deze rare “corona” tijden. Vermits we nu toch “in ons kot” moeten blijven is het de ideale moment om weer terug te starten met mijn blog.

Ik heb de laatste maanden al enkele keren mogen samenwerken met http://www.idealofsweden.be waar ik enorm blij mee ben want ze hebben fantastische producten. Als je me volgt op Instagram dan heb je waarschijnlijk de foto’s van de samenwerking wel voorbij zien komen. Ik dacht altijd dat ze enkel phone covers verkochten maar ze hebben echt zoveel meer. De laatste samenwerking was ook in samenwerking met Glacialbottle een drinkfles waar je zowel koude als warme dranken in kan doen en zelfs bruisende dranken. Het is een herbruikbare fles waardoor je mee zorgt voor minder plastic in de oceaan. Een super initiatief dus daar doe ik graag aan mee!

Hieronder een paar foto’s van de samenwerkingen.

Chelsea Wristlet Saffiano Beige 

Bottle Golden jade Marble ( Deze houd warme dranken warm gedurende 12 u en koude dranken koel gedurende 24u)

Case I Phone Black Marble 

 

Ik hoop dat jullie deze blogpost leuk vonden. Tot snel, blijf in uw kot 😉 en Stay safe!

Ps: Volg je me al op Instagram of facebook?

 

 

 

 

Lots of love 

Vanessa 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *