Onhandelbaar haar iedereen heeft er wel eens last van toch? Vooral in de winter door de koude of regenachtig weer kan je haar soms een beetje tegenwerken. Wel ik heb daar de oplossing tegen gevonden en dat is dit product van Kérastase van de lijn Discipline genaamd Keratine Thermique.

Dit is een leave-in treatment speciaal voor alle types onhandelbaar haar of dit nu dik haar, fijn haar of krulhaar is. Gebruik je zoals ik regelmatig een stijltang of krultang dan is dit product ook zeker aan te raden. Je kan het gebruiken in combinatie met de shampoo en het masker van de lijn Discipline wat natuurlijk het beste resultaat geeft maar je kan ook enkel dit product gebruiken in combinatie met de shampoo die je gewoonlijk gebruikt.

Wat doet dit product nu juist?

Wel dit product beschermd je haar tegen de hitte van de stijl of krultang maar ook tegen de hitte van je haardroger. Het versterkt en verzorgd je haar, maakt het haar glad en werkt anti-frizz. kortom je haar ziet er gladder en glanzender uit en is beter handelbaar. Bovendien ruikt het heerlijk net als alle andere producten van Kérastase.

hoe gebruik je dit product?

  • Je brengt dit product aan op gewassen en handdoekdroog haar
  • hoeveelheid product gelijk met de grootte van een nootje afhankelijk van de lengte van je haar iets meer.
  • je brengt het product aan op lengtes en punten. Niet op de hoofdhuid!
  • Het is een leave in product dus de naam zegt het zelf je moet het niet uitspoelen.
  • Als laatste stap breng je je haar in model met behulp van haardroger of stijl-krul tang.

Ik ben altijd al fan geweest van de producten van Kérastase en gebruik ze ook al jaren maar dit product gebruik ik bijna dagelijks. De producten zijn misschien niet super goedkoop maar als je ze gebruikt zoals het moet doe je er ook echt lang mee. Ik raad dit product dan ook zeker aan!

Je kan dit product kopen bij je plaatselijke Kérastase kapper.

Hebben jullie dit product van Kérastase al gebruikt of andere producten van Kérastase? Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden.

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *