Pied de poule je vindt het tegenwoordig overal. Instagram staat er vol van, Broeken, truien, rokjes, jurkjes, jassen er is keuze genoeg. Het is ook niet vreemd dat dit weer een trend is want het is dan ook een klassieker die over de jaren heen steeds weer terug komt. En ja ik ben ook weer fan!

Mijn eerste look is deze Pied de poule trui van Lola Liza. Deze heeft een groot Pied de poule patroon eigenlijk Pied de coq genaamd. de trui is ook niet wit zwart maar eerder crème kleurig wat ik persoonlijk beter vind passen bij mijn lichte huidskleur.

De 2de look is dit leuk pied de poule rokje van LolaLiza dat ik hier combineer met een zwart hemdje van Pimkie. Hier heb ik wel voor de wit zwarte versie gekozen omdat je het met bijna alle kleuren kan combineren.

Wat vinden jullie van deze trend? zouden jullie deze outfits dragen?

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *