De feestdagen gaan beginnen! Helaas anders dan we gewoon zijn. Het belangrijkste in deze bizarre tijden is dicht bij je familie zijn, en net daar kan je nu de feestdagen niet mee doorbrengen.

Toch kunnen we er alleen maar het beste van maken en het is niet omdat het dit jaar geen groot feest wordt dat we ons niet mooi kunnen maken al is het maar om toch een beetje in de sfeer te komen. Ik ga alvast mijn best doen om er op mijn (kerst)best uit te zien. Hier zijn een paar van mijn party outfits.

Mijn eerste look is dit leopard kleedje van het merk Only
Mijn 2de look is dit glitter kleedje van Loavies
Als 3de en laatste look dit kleedje met ruches

Zoals je ziet ben ik helemaal in to kleedjes deze periode. Ik ben benieuwd wat jullie zullen dragen tijdens deze feestdagen. Gaan jullie voor de comfy look of gaan jullie all dressed up?

Fijne feestdagen!

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *