Begin December bestelde ik voor het eerst een oogschaduw palette van Morphe. Ik had er al veel positieve reacties over gehoord en al veel make up artiesten het zien gebruiken dus ik was zeer benieuwd.

Ondertussen heb ik al wat kunnen experimenteren met deze palette. het palette waar ik voor koos is het James Charles the mini palette met veel felle kleuren in om de meer “creatieve” looks mee te creëren. Hieronder een paar looks met deze palette.

zoals je ziet zitten hier wel wat meer gedurfde kleuren in maar ook neutrale kleuren.

Wat ik ervan vind:

wel ik ben aangenaam verast. Ik vind het een super leuke palette om mee te werken omdat er veel verschillende kleuren inzitten. Er is zo goed als geen fall-out en de kleuren zijn super gepigmenteerd. Bovendien zijn de paletten van Morphe ook nog betaalbaar. Ik betaalde voor deze palette 28,90 euro bij Ici Paris Xl .

Follow my blog with Bloglovin

Ik ben alvast benieuwd welke looks ik hier nog mee kan maken. Jullie ook? Hebben jullie de Morphe paletten ook al gebruikt? Wat vind je ervan?

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *