De eerste tekenen van veroudering iedereen krijgt er ooit mee te maken. Fijne lijntjes rond de ogen, frons en voorhoofd rimpels we kunnen het niet tegenhouden.Wat we wel kunnen doen om erger te voorkomen is je huid goed verzorgen en 1 onderdeel daarvan is het gebruiken van een goede dag/nacht verzorging.

De meeste anti-aging producten zijn zeer vet van textuur.Ideaal wanneer je droge huid hebt, dit komt deels omdat de huid naarmate het ouder worden bij de meeste mensen ook wat droger wordt.

Maar wat als je nu een vette tot gemengde huid hebt of last van verwijde poriën of hormonale acne? Dan is juist niet goed om een vette crème te gebruiken want dit maakt het alleen nog erger.

Wel, ik heb lang gezocht naar een ideale dag en nachtverzorging omdat ik de laatste tijd wel wat last heb van verwijde poriën en hormonale acne maar mijn huid toch zo optimaal mogelijk wil verzorgen. Na lang zoeken en proberen kwam ik uit bij deze fluide van Filorga de NCEF- reverse mat

Wat beloofd Filorga NCEF-Reverse mat ?

NCEF staat voor: New Cellular Encapsulated Factor.

  • Dit complex bevat de beste anti-aging bestanddelen zoals hyaluronzuur, collageen, vit A, H en E wat werkt op rimpels, slappe huid en de teint. Kortom het verbetert je huidkwaliteit.
  • Deze fluide heeft een super comfortabele textuur die de huid niet vet maakt en een mat effect geeft.

Hoe gebruik je het ?

Ik reinig eerst grondig mijn gezicht met een reinigingsgel en tonic daarna breng ik s’ochtends en s’avonds een kleine hoeveelheid aan op mijn gezicht en verdeel ik dit goed met mijn vingers. Je kan het eventueel combineren met een aangepast Serum en oogverzorging.

Wat vind ik ervan?

Ik ben er eigenlijk best tevreden van. De fluide heeft een aangename textuur en voelt inderdaad niet vet aan. Mijn huid ziet er frisser en mooier uit. Of het werkelijk je rimpels verminderd is moeilijk te zeggen omdat ik hem daarvoor nog niet lang genoeg gebruik maar ik merk wel verbetering van mijn teint. Verder vind ik de verpakking ideaal omdat het met een pomp systeem werkt waardoor je niet te veel product gebruikt en het ook hygiënisch is. Ik vind het ook een ideale make up basis omdat het je huid niet vet maakt. Als ik dan toch een minpuntje moet geven dan is het de geur die ik niet zo lekker vind. Ik zou hem zeker terug kopen ook al is hij best prijzig ( 69,62euro) maar ik vind het toch de moeite waard.

Heb jij de NCEF-Reverse mat Filorga al gebruikt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *