Ik heb het helemaal gehad met die koude donkere winterdagen. Jullie ook ? Of zeggen jullie nee geef maar liever winter dan lente of zomer? Ik heb echt nood aan wat vrolijkheid in mijn kledingkast en met een paar vrolijke tinten of motieven krijg ik al direct dat lentegevoel. En ja ik had ook gewoon zin om nog eens te shoppen haha want ook daar wordt je vrolijk van toch? Dus het werd het weer tijd om mijn kledingkast nog is wat aan te vullen. Één van de trends waar je helemaal een lentegevoel van krijgt zijn bloemenprints en de ruches. Ik ben fan en ik word er helemaal vrolijk van! Ik shopte deze items bij H&M ze hebben zeer veel leuke stuks op dit moment en tegen een betaalbare prijs.

Hoe leuk is deze transparante top met bloemenprint? Ik combineer het hier met een jeansrok met hoge taille.

Hier wordt je toch helemaal vrolijk van niet?

Deze is persoonlijk mijn favoriet. het lossere model, de kleuren en de rushes echt helemaal mijn ding 🙂

Welke outfit is jullie favoriet? 1,2 of 3 ?

Lots of love,

Vanessa

xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *