De meeste mensen denken dat een goede huid & haarverzorging veel tijd in beslag neemt. Niets is minder waar. Met een goede basic kom je al heel ver en kan even effectief zijn dan een lange skincare routine.

Dus goed nieuws voor degene die weinig tijd hebben en op zoek zijn naar een All in one product dat maar enkele minuten tijd in beslag neemt. Deze droge olie van Nuxe: Huile prodigieuse kan je zowel gebruiken voor je lichaam, gelaat als je haar. Dus je hebt maar 1 product nodig en het neemt maar ongeveer 5 min in beslag. Bovendien ruikt deze olie heerlijk en is ze ook geschikt voor de gevoelige huidjes.

Deze magische van olie van Nuxe voelt super licht aan dringt snel in de huid en voelt niet vet aan. Het geeft je haar glans en het gaat er minder pluizig uit zien. Ik zou hem al kopen voor de geur alleen. Net zoals de andere producten van Nuxe ruikt ook deze olie super lekker. Ik gebruik deze zowel in de winter al in de zomer. Kortom ik ben fan en vind dat iedereen deze basic in zijn kast moet hebben staan!

Hoe gebruik je deze olie?

  • 1x per dag enkele druppels in je handen verdelen en met cirkelbewegingen op je gelaat en lichaam aanbrengen
  • 1x per dag een kleine hoeveelheid aanbrengen op droog haar op de punten en lengtes.
  • als intensieve verzorging kan je deze olie gebruiken als masker en 10 min laten inwerken voor je je haar wast.
  • Je kan ook een kleine hoeveelheid mengen met je shampoo of haarmasker als je droog haar hebt.

Je kan de olie Nuxe prodigeuse kopen in je plaatselijke apotheek.

Hebben jullie deze olie van Nuxe al gebruikt? Wat vindt je ervan?

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *