Ik deed zonet een super leuke samenwerking met Tom Hope. Tom Hope is een Zweeds bedrijf dat juwelen en accessoires verkoopt over de hele wereld. Ze hebben super mooie juwelen en andere accessoires geïnspireerd door de nautische wereld, de oceaan en reizigers. Dit merk is voor zowel vrouwen als mannen en je kan de juwelen kiezen in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Ik koos voor een goudkleurig kettinkje met een wereldbol uit de Globe Collection. Ik vond deze zeer toepasselijk voor mij omdat ik echt van reizen hou en dit over de hele wereld, wat helaas nu niet kan omwille van corona maar zo heb ik toch de wereld een beetje bij me ­čśë . De juwelen zijn echt super kwaliteit!

Je kan nog 13/04/2021 mijn kortingscode “replaynes25globe” gebruiken om 25% korting te krijgen op alles zelfs op solden!

Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie al eens iets gekocht van Tom Hope?

Lots of love,

Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *